Πληροφορίες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αφού διαβάσετε αυτό, ποτέ δεν θα δούμε μια μπανάνα με τον ίδιο τρόπο και πάλι

Αφού διαβάσετε αυτό, 

ποτέ δεν θα δούμε μια μπανάνα με τον ίδιο τρόπο και πάλι.


Οι μπανάνες περιέχουν τρία φυσικά σάκχαρα - σακχαρόζη, φρουκτόζη και γλυκόζη σε συνδυασμό με ίνες. Μια μπανάνα δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας.
Η έρευνα έχει αποδείξει ότι δύο μπανάνες παρέχουν αρκετή ενέργεια για μια επίπονη 90λεπτη προπόνηση. Δεν είναι απορίας άξιο ότι η μπανάνα είναι το νούμερο ένα φρούτο σε κορυφαίους αθλητές του κόσμου.
Αλλά η ενέργεια δεν είναι ο μόνος τρόπος που μια μπανάνα μπορεί να μας βοηθήσει να κρατιέμαι σε καλή κατάσταση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να ξεπεραστούν ή αποτραπούν ένας σημαντικός αριθμός ασθενειών και καταστάσεων, καθιστώντας το ένα πρέπει να προστεθεί στην καθημερινή μας διατροφή.
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ:
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που ανέλαβε η MIND μεταξύ των ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη, πολλοί από αυτούς αισθάνονται πολύ καλύτερα αφού φάνε μια μπανάνα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μπανάνες περιέχουν τρυπτοφάνη, ένα είδος πρωτεΐνης που το σώμα μετατρέπει σε σεροτονίνη, γνωστή για να σας κάνει να χαλαρώσετε, να βελτιωθεί τη διάθεση σας και γενικά σας κάνει να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι.
PMS:
Ξεχάστε τα χάπια - φάτε μια μπανάνα. Η βιταμίνη B6 που περιέχει ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, η οποία μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας.
ΑΝΑΙΜΙΑ:
Υψηλή σε σίδηρο, η μπανάνας μπορεί να τονώσει την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης στο αίμα και έτσι βοηθά σε περιπτώσεις αναιμίας.
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ:
Αυτό το μοναδικό τροπικό φρούτο έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, καθιστώντας το ιδανικό να κτυπήσει την αρτηριακή πίεση Τόσο μεγάλο μέρος έτσι, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει επιτρέψει στον κλάδο της μπανάνας να κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την ικανότητα της μπανάνας να μειώσει τον κίνδυνο αρτηριακή πίεση και εγκεφαλικό επεισόδιο.
BRAIN POWER:
200 μαθητές σε ένα σχολείο Twickenham (Αγγλία), βοηθήθηκαν στις εξετάσεις τους, αυτό το έτος με την κατανάλωση μπανάνας στο πρωινό, το διάλειμμα και γεύμα σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τη δύναμη εγκεφάλου τους. Η έρευνα έχει δείξει ότι το κάλιο στα φρούτα μπορεί να βοηθήσει τη μάθηση, καθιστώντας τους μαθητές πιο προσεκτικούς.
ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ:
Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, συμπεριλαμβάνοντας τις μπανάνες στη διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής δράσης του εντέρου, βοηθώντας να ξεπεραστεί το πρόβλημα χωρίς την προσφυγή σε καθαρτικά.
Πονοκέφαλος:
Ένας από τους ταχύτερους τρόπους για τη θεραπεία του Hangover είναι να γίνει ένα milkshake μπανάνας με μέλι. Η μπανάνα ηρεμεί το στομάχι και, με τη βοήθεια του μελιού, αυξάνονται τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ το καταπραΰνει το γάλα και ενυδατώνεται εκ νέου το σύστημά σας.
Καούρα:
Οι μπανάνες έχουν μια φυσική επίδραση αντιόξινου στο σώμα, έτσι εάν πάσχετε από καούρα, δοκιμάστε να φάτε μια μπανάνα για ανακούφιση.
Πρωινή αδιαθεσία:
Τρώγοντας μπανάνες μεταξύ των γευμάτων βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και να αποφευχθεί η πρωινή αδιαθεσία.
Τσιμπήματα κουνουπιών:
Πριν φθάσετε να βάλετε κρέμα για τα έντομα, δοκιμάστε να τρίψετε την προσβεβλημένη περιοχή με το εσωτερικό της φλούδας της μπανάνας. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι εκπληκτικά επιτυχής στη μείωση του οιδήματος και ερεθισμού.
ΤΑ ΝΕΥΡΑ:
Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που βοηθούν στην ηρεμία του νευρικού συστήματος ..
Πίεση και στην εργασία; Σπουδών στο Ινστιτούτο Ψυχολογίας στην Αυστρία, που βρέθηκαν υπό πίεση στην εργασία οδηγεί σε καταβροχθίζουν με άνεση τροφές όπως η σοκολάτα και τα τσιπς.Κοιτάζοντας 5.000 ασθενείς νοσοκομείου, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι πιο παχύσαρκοι είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι σε θέσεις εργασίας υψηλής πίεσης. Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, για την αποφυγή του πανικού που προκαλεί έντονη επιθυμία για τρόφιμα, θα πρέπει να ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μας, απολαμβάνοντας πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα κάθε δύο ώρες για να κρατηθούν τα επίπεδα σταθερά.
Ελκών:
Η μπανάνα χρησιμοποιείται ως διαιτητικά τρόφιμα ενάντια εντερικές διαταραχές εξαιτίας της μαλακής υφής και απαλότητα του. Είναι το μόνο ωμό φρούτο που μπορεί να καταναλωθεί χωρίς άγχος στις περισσότερες chroniclercases. Εξουδετερώνει επίσης την υπερβολική οξύτητα και μειώνει τον ερεθισμό με επικάλυψη των βλεννογόνου του στομαχιού.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ:
Πολλοί άλλοι πολιτισμοί βλέπουν τις μπανάνες ως φρούτο «ψύξης», που μπορεί να μειώσουν τόσο τη σωματική και συναισθηματική θερμοκρασία των εγκύων γυναικών. 
Στην Ταϊλάνδη, παραδείγματος χάριν, οι έγκυες γυναίκες τρώνε μπανάνες για να εξασφαλίσουν ότι το μωρό τους θα γεννηθεί με μια δροσερή θερμοκρασία.
Έτσι, μια μπανάνα είναι πραγματικά μια φυσική θεραπεία για πολλά δεινά. 
Όταν το συγκρίνετε με ένα μήλο, έχει τέσσερις φορές την πρωτεΐνη, δύο φορές την περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, τρεις φορές τον φώσφορο, πέντε φορές την βιταμίνη Α και σίδηρο, και δύο φορές τις άλλες βιταμίνες και μέταλλα.. 
Είναι επίσης πλούσια σε κάλιο και είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα αξίας περίπου Έτσι ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτή την πολύ γνωστή φράση ώστε να πούμε, "Μια μπανάνα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.