Πληροφορίες

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ειναι αραγε η κανναβη το φυτο Θαυμα?



Ειναι αραγε η κανναβη το φυτο Θαυμα?


Η Κάνναβης είναι ίσως η απάντηση στα περισσότερα προβλήματα στον κόσμο. 
Ακουγεται σαν φιλόδοξια, 
ναι. 
Ειναι Υπερβολη ? 
όχι.

Αν η κανναβη ως φυτο καλλιεργιας αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, 
για διαφορετικές χρήσης, 
μπορεί να είναι σημαντικής αξίας για το περιβάλλον, 
την οικονομία, 
την πείνα στον κόσμο, 
την προσωπική υγεία, 
και πολύ περισσότερα.

Για το περιβάλλον, 
η κάνναβη μπορεί να μειώσει την αποψίλωση των δασών, 
την χρήση φυτοφαρμάκων, 
επισης καύσιμα, 
και για να αντικαταστήσει το βαμβάκι . 
Η κανναβη μεγαλώνει σαν ζιζάνιο χωρίς την ανάγκη για φυτοφάρμακα ή λιπάσματα.

Η κάνναβη εχει ιδιοτητες οπως το ξύλο και κυκλος του φυτου ειναι μόνο 6 μήνες, 
όχι 20 χρόνια. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χαρτί, 
για την κατασκευή κατοικιών με hempcrete, 
και ως καύσιμη υλη.

Η Κάνναβη ως υφασμα για ρούχα είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το βαμβάκι, 

του οποίου η βιομηχανία εξακολουθεί να λειτουργεί ως μονοκαλιεργεια,
από την καλλιέργεια μέχρι την παραγωγή.

Η κάνναβη είναι απλά ένα καλύτερο υλικό για τα είδη ένδυσης.

Το λάδι απο τους σπόρους της κάνναβης μπορεί να μετατραπει σε βιοντίζελ όπως και κάθε φυτικό έλαιο. 
Τα περισσότερα επιχειρήματα κατά των βιοκαυσίμων είναι ότι οι καλλιέργειες τους, 
καταλαμβάνουν πολύ πολύτιμη γεωργική γη που θα επρέπε να χρησιμοποιηθη για τρόφιμα, 
και χρειάζεται περισσότερη ενέργεια από ότι δίνει πίσω.

Ομως για την κανναβη δεν υπαρχουν αυτα τα προβληματα.

Ειναι αραγε η κανναβη το φυτο Θαυμα?




















Μάντρα & Θεραπεια


Μάντρα
Η μάντρα λέξη προέρχεται από τη λέξη ΜΑΝΑΣ - μυαλό ή συνείδηση και προκάλεσε trayyati - αποδέσμευσης. Μάντρα κάλεσε ήχους ή λέξεις που έχουν την εξουσία να επηρεάσει την κατάσταση του σώματος, της ενέργειας και συνείδησης. Με τη βοήθεια του μάντρα καθαρίσει τον εσωτερικό χώρο, έτσι ώστε έγινε Θεός.
Μάντρα μπορεί επίσης να θεραπεύσει, να επηρεάσει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων, σαφή τα ενεργειακά κανάλια, να ενεργοποιήσετε το τσάκρα, μετατρέποντας την εσωτερική ενέργεια για να προκαλέσει την επιθυμητή συναισθήματα, άνεση, ή για να συγκεντρώσει το μυαλό, καθαρό μυαλό και να βυθίζεται σε μια κατάσταση διαλογισμού. Μάντρα στο Feng Shui χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν την ζωτικότητα, τις επιπτώσεις στις σχέσεις και την ενίσχυση της ωφέλιμης ενέργειας.
Bija-μάντρα (σπόροι-μάντρα) - μια μεταφράζεται μάντρα odnoslogovye, καθένα εκ των οποίων είναι η ενσάρκωση της ηχητικής ενέργειας από ένα ορισμένο τύπο. Κάθε Bija-μάντρα αντιστοιχεί σε κάθε ενέργεια (επέκταση, συμπίεση, κλπ.), στο στοιχείο σώμα ή οποιαδήποτε πτυχή του Θεού.
Το όνομα ενός αντικειμένου ή φαινομένου στα σανσκριτικά (και κάποιες άλλες αρχαίες γλώσσες), είναι ότι ο συνδυασμός των Bija-μάντρα, που αποτελούν την κατάλληλη λέξη, είναι ακριβώς η ενέργεια που περιέχεται στο αντικείμενο ή φαινόμενο. Κατά την ανάγνωση η μάντρα είναι πολύ σημαντικές, μπορούν να μιλούν μόνο την αλήθεια: αν οι λέξεις δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, θα αφυπνίσουν επίσης την ενέργειά τους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ενέργεια.
Ενέργειας, που γεννήθηκε από ψέματα, δεν βρίσκουν μια θέση στον πραγματικό κόσμο, και τελικά γυρίζει εναντίον αυτού που το πρόφερε. Αντίθετα, αν εφαρμόζονταν από τον πλοίαρχο ή αγία λέει ό, τι δεν είναι, τα λόγια του υλοποιεί: την ενέργεια, που ξυπνά με τις λέξεις, τόσο ισχυρή, που αλλάζει την πραγματικότητα. Πολλοί μάντρα έχουν πολύπλοκες αποτελέσματα, που επηρεάζουν άμεσα στις τρεις σφαίρες της ανθρώπινης ύπαρξης: σώμα, ενέργεια και συνείδηση.
Για παράδειγμα, αυτό το ακίνητο είναι ένα από τα κύρια Saiva μάντρα "Om Όνομα Sivaya". Μεταφράστε μπορεί να είναι ως εξής: "Om. Θα επαινέσω το όνομα του Κυρίου (Shiva). Εσωτερική και μυστικές σημασίες της είναι ως εξής. "Om" είναι συγχωνεύονται προφορά Bija-μάντρα "Aum". Στο Τάντρα, υπάρχει η ιδέα ότι όλοι δημιουργία προέρχεται από τη μάντρα "Aum", η οποία είναι η Bija-μάντρα του σύμπαντος. Στο "Aum" ήχο "ένα" αναφέρεται στον εκδηλώνεται κόσμο, φυσικό σύμπαν.
Ήχος "y" είναι συνδεδεμένο με τον κόσμο της ενέργειας. Ο ήχος "M" αντιπροσωπεύει για την Ανώτατη Συνείδηση. Για έναν άνθρωπο τον ίδιο ήχο "και" που συνδέονται με το σώμα του και η κανονική κατάσταση της συνείδησης. Ήχος "y" συνδέεται με την εσωτερική ενέργεια του ανθρώπου και το μυαλό σε κατάσταση όνειρα ή όνειρα. Ο ήχος "M" είναι συνδεδεμένη με συνείδηση σε μια κατάσταση χωρίς όνειρα ύπνου (Mundaka Upanishad). "Όνομα" συμβολίζει την κατεύθυνση οπουδήποτε ή συνδεθείτε με τίποτα. "Sivaya" αντιπροσωπεύει τον ωκεανό της Συνείδησης Ανώτατο Θεία.
Έτσι, η απαγγελία του "Om Όνομα Sivaya" σημαίνει: "Είμαι όλους - σώματος, της ενέργειας, καθώς και όλα τα κράτη της συνείδησης - σύνδεση με το Θεό." Μάντρα επαναλαμβάνεται δεν είναι μόνο στην ακρόαση (Japa), αλλά και για τον εαυτό του (japa Ajap). Υπάρχουν πρακτικές στις οποίες η μάντρα κορεστεί κάθε κύτταρο του σώματος, έτσι ώστε ολόκληρο το σώμα σε μια ζωντανή μάντρα. Συχνά η επανάληψη των μάντρα σε συνδυασμό με ασκήσεις αναπνοής. Για παράδειγμα, στη μάντρα »με ζαμπόν", που σημαίνει "Είμαι ότι (δηλαδή, ο Θεός)" για την ανάσα λέει "με", όπως εκπνέετε - "ζαμπόν". Μάντρα είναι η ενσάρκωση της υγιούς ενέργειας
Συνήθως η λέξη «μάντρα» επεξηγείται ως «Προσευχή," μια φόρμουλα της λατρείας, "η μυστικιστική συλλαβή" κλπ. Μάντρα - μια δύναμη που μεταδίδεται ανεξάρτητα από το ποιος χρησιμοποιεί. Ένα άτομο μπορεί να βλάψουν και να σκοτώσουν ακόμη και με τη βοήθεια του μάντρα. Μέσα από το μάντρα μπορεί να επιτευχθεί και μια κάποια σύνδεση με τη φυσική δύναμη. Μέσω μάντρα υπό ευνοϊκές συνθήκες μπορεί να αναφλεγούν από φωτιά για τη θυσία. Μάντρα άνθρωπος μπορεί να σωθεί, κλπ. Αυτό είναι το μάντρα - είναι δύναμη. Δύναμη με τη μορφή του ήχου. Η ρίζα του "άνθρωπος" σημαίνει "να σκέφτονται".
Η πρακτική του "διαβάστε το μάντρα"
Όλα τα μάντρα είναι επιθυμητό να διαβάσουν ή να τραγουδήσουν σε εκατόν οκτώ φορές. Αν δεν έχετε χρόνο και ευκαιρίες, τον αριθμό των επαναλήψεων πρέπει να διαιρείται σε τρία: 3, 6, 9, 12, κλπ. Mantras να διαβάσετε για τον εαυτό μου, αλλά είναι καλύτερο να διαθέσει 10-15 λεπτά την ημέρα για να ηρεμήσει, συμπυκνωμένο, με δυνατή φωνή να τα επαναλάβω. Σύντομα θα νιώσετε ότι έχετε γίνει πιο ισορροπημένη, ηρεμία, αυτοπεποίθηση, τυχερός, ευτυχισμένος.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές πολύ σημαντικές μάντρα.
Το πιο σημαντικό μάντρα που ονομάζεται Mahalakshmi: Om HRIM Shri Lakshmi BYO Namaha
Το μάντρα για την επιτυχία και την ευημερία: Om HRIM kshim shrim Shri Lakshmi nrisinhaye Namah
Θιβέτ μάντρα για την αγάπη: Αυτό είναι μέχρι shiro Al-μονο-watt πληγές
Θιβέτ μάντρα για την υγεία: Chunia-να Alma Runge-nint
Το μάντρα για την απόκτηση επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες: Om Namo dhanadaye προξενήτρα
Η μάντρα για την επίτευξη της κοινωνικής επιτυχίας:
Om HRIM shrim shrim shrim shrim shrim shrim Lakshmi moms Graha ruraye CHintio duraye duraye προξενήτρα
Αυτό το μάντρα λειτουργεί θαυμάσια, αλλά θα πρέπει να διαβάσει σίγουρα το εκατόν οκτώ φορές. Αυτό είναι το μόνο μάντρα που είναι επαρκής για να επαναλάβει ολόκληρη δύο ημερών. Για να επιτευχθεί η επιτυχία στα σχέδια των επιχειρήσεων, μπορείτε να εργαστείτε με αυτό περίπου μια φορά το μήνα.
Μάντρα για την ευημερία και την ευεξία: HRIM shrim Om Klim Namah
Προστατευτική μάντρα: GATE GATE GATE όριο όριο som GATE προξενήτρα Bodhi
Μάντρα για την κατανόηση των γραφών (αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά εκπληρώνει τις επιθυμίες του υλικού): Om Namo Bhagavate Vasudeva
Η μάντρα θα πρέπει να αποσυρθεί από τη λεπτή μόλυνση των τροφίμων: Om Astraya Bhat
Μάντρα απομάκρυνση των ανεπιθύμητων ενεργειών: Om apagachchhantu αυτές bhuta ya bhuta Bhuvah samsthitaha de bhuta-vighna-kartaras αυτές gachchhanti adzhnayya hareh
Διαβάστε τη μάντρα και να είναι ευτυχισμένος!