Πληροφορίες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

~Τι είναι το Ρέικι ~Ρέικι και θεραπεία









~Τι είναι το Ρέικι

~Ρέικι και θεραπεία




>Ρέικι
>Κατανοώντας τη λέξη «Ρέικι»:
Η λέξη Ρέικι είναι μια ιαπωνική λέξη που έχει γίνει διάσημη από τον Dr Mikao Usui, έναν Ιάπωνα μοναχό που έζησε τον 19ο αιώνα.
Ο Dr Usui εισήγαγε τον κόσμο σε ένα σύστημα  θεραπείας και διαλογισμού, το οποίο ασχολείται με την ενέργεια του σύμπαντος, ή αλλιώς  μεταφράζεται και ως πνευματικά οδηγούμενη ενέργεια της δύναμης της ζωής.
>Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της λέξης_ Rei_Ki, Ρέι_Κι.


• Τα οφέλη του Ρέικι είναι πολλά, όπως η σωματική ευεξία, η χαλάρωση και η θεραπεία νου και σώματος, η νοητική ηρεμία, η ανάπτυξη των θετικών συναισθημάτων και σκέψεων, η ανάπτυξη της συμπόνιας, η πνευματική ανάπτυξη. 

• Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι.
Το Ρέικι μαθαίνεται εύκολα και γρήγορα από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυλή, θρησκεία, μόρφωση ή κοινωνική θέση.
• Μπορεί να εφαρμοστεί στον εαυτό μας, στην οικογένεια μας, στους φίλους μας, από επαγγελματίες ως συμπληρωματική μέθοδος.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν σήμερα την μέθοδο Ρέικι στην καθημερινή τους ζωή, βελτιώνοντας έτσι την εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα.


>Ρέικι σημαίνει Πνευματική_ενέργεια, Συμπαντική Ζωοδότρα ενέργεια.



...Και έτσι είναι



Ιωάννης Χαραλαμπίδης ~ Spiritual Coaching
Kundalini_Reiki Master Teacher


Spiritual Coaching & Holistic Therapy