Πληροφορίες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

φυσικές θεραπείες για την κατάθλιψη ..απο SECRET REAL TRUTH


Φυσικές θεραπείες για την κατάθλιψη

Σημαντική κατάθλιψη είναι σοβαρή ιατρική ασθένεια που έχει επιπτώσεις σε 9,9 εκατομμύριο αμερικανικούς ενηλίκους, ή περίπου 5 τοις εκατό του ενήλικου πληθυσμού σε ένα δεδομένο έτος. Πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από την κατάθλιψη δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν φυσικές θεραπείες για την κατάθλιψη που είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στο ψυχιατρικό φάρμακο. Οι αλλαγές τρόπου ζωής όπως οι διαιτητικές τροποποιήσεις, η μείωση πίεσης και η άσκηση μπορούν επίσης να έχουν μια θετική επίδραση στα συμπτώματα κατάθλιψης.
Τα κοινά συμπτώματα της κατάθλιψης είναι:
Αισθαμένος λυπημένος, μπλε, ανίκανος την ευχαρίστηση.
Αλλαγή στην όρεξη. Τρώγοντας πάρα πολύ ή όχι αρκετών.
Διαταραχές ύπνου, που κοιμούνται πάρα πολύ ή πάρα πολύ ελάχιστα.
Αίσθημα της μάταιης, άνευ αξίας, ένοχης, χαμηλής μόνης εκτίμησης.
Απώλεια ενέργειας, κανενός κινήτρου, καμίας ενδιαφέροντος ή ευχαρίστησης στις δραστηριότητες.
Τα επίμονα φυσικά συμπτώματα όπως οι πόνοι, οι πόνοι, οι πονοκέφαλοι, οι πόνοι στομαχιών, και ο πόνος που καμία φυσική αιτία δεν μπορεί να βρεθεί μπορούν επίσης να είναι μια μορφή κατάθλιψης.
Σκέψεις του θανάτου και της αυτοκτονίας.
Αιτίες της κατάθλιψης
Η κατάθλιψη μπορεί να προκληθεί από τα τραυματικά γεγονότα ζωής, τη φτωχή διατροφή, τις θρεπτικές ανεπάρκειες, τις δυσαναλογίες ζάχαρης αίματος, τις αλλεργίες, την ιατρική ασθένεια, την έλλειψη άσκησης, τη χρήση ναρκωτικών και οινοπνεύματος, και τις χωνευτικές δυσκολίες. Αυτές οι ωθήσεις είναι γνωστές για να προκαλούν ή να συμβάλλουν στις δυσαναλογίες και τη μείωση νευροδιαβιβαστών.
Η εύρεση της αιτίας της κατάθλιψης σημαίνει τη βιοχημεία του εγκεφάλου. Αυτό μπορεί να απαιτήσει όπως η δοκιμή νευροδιαβιβαστών, οι επιτροπές χημείας αίματος, ο θυροειδής και η ορμόνη δοκιμή.
Αποδεδειγμένες φυσικές θεραπείες κατάθλιψης
Στοχοθετημένη θεραπεία αμινοξέος (TAAT)
Η στοχοθετημένο θεραπεία αμινοξέος ή TAAT έχει ως σκοπό να εξετάσει τις ανεπάρκειες ή τις δυσαναλογίες νευροδιαβιβαστών. Οι νευροδιαβιβαστές είναι συντεθειμένοι από τους διάφορους προδρόμους αμινοξέος. Η σεροτονίνη, παραδείγματος χάριν, είναι συντεθειμένη από 5- HTP, και οι στοματικές δόσεις 5- HTP έχουν αποδειχθεί για να ανυψώσουν σημαντικά τα επίπεδα σεροτονίνης.
Μια μη καταπατητική εξέταση εργαστηρίων νευροδιαβιβαστών είναι διαθέσιμη για να μετρήσει το νευροδιαβιβαστή και τα επίπεδα ορμονών σας. Αυτή η δοκιμή θα καθορίσει ποιοι νευροδιαβιβαστές είναι πάρα πολύ υψηλοί ή σε χαμηλό. Εάν μια δυσαναλογία είναι παρούσα η στοχοθετημένη θεραπεία αμινοξέος μπορεί να βοηθήσει να τους φέρει πίσω στην ισορροπία με αυτόν τον τρόπο που μειώνει ή που αποβάλλει τα συμπτώματα όπως η ανησυχία ή η κατάθλιψη. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό συγκεκριμένων αμινοξέων, βιταμινών, και ανόργανων αλάτων που θα αυξήσουν την παραγωγή του σώματός σας των νευροδιαβιβαστών. Αυτοί οι τύποι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ή από κοινού με άλλη θεραπεία ο επαγγελματίας που σας μπορεί να ορίσει. Η σωστή ισορροπία αυτών των χημικών ουσιών μπορεί να θέσει το στάδιο για την αποκατάσταση της υγείας σας. Εγκέφαλος και νευρικό σύστημα άλλη μια φορά θα στείλετε τα ισχυρά σήματα στο υπόλοιπο του σώματός σας.
5HTP
5- hydroxytryptophan (5- HTP) είναι ένα αμινοξύ. Βρίσκεται στις υψηλές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο και ενεργεί ως δομική μονάδα για τον εγκέφαλο για να κάνει τη σεροτονίνη. Κάτω από το κατάλληλο ερέθισμα ο εγκέφαλος θα μετατρέψει 5- HTP σε σεροτονίνη ή/και melatonin. Λόγω αυτού του μηχανισμού, 5- HTP είναι ένα πολύ ευγενές όμως ισχυρό προϊόν για να υποστηρίξει τη διάθεση. 5- HTP μπορεί να λειτουργήσει συνεργικά με ορισμένα θρεπτικά συμπληρώματα για να υποστηρίξει τη διάθεση. Αυτό το θρεπτικό αμινοξύ μπορεί επίσης να υποστηρίξει έναν υγιή κύκλο ύπνου. Η σεροτονίνη περιλαμβάνεται στον κανονισμό διάθεσης, τον ύπνο, και τον έλεγχο όρεξης.
Λ-θαρνητηνε
Το λ-θαρνητηνε είναι ένα αμινοξύ που έχει αναφερθεί για να ανακουφίσει ακίνδυνα την κατάθλιψη σε μερικούς ανθρώπους στις δόσεις 1000 mg δύο φορές την ημέρα. Το ακετυλικός-λ-θαρνητηνε είναι μια μορφή carnitine που έχει παρουσιάσει ανώτερα αποτελέσματα απορρόφησης στο κανονικό λ-θαρνητηνε.
Λ-τρυπτοπχαν
Το λ-τρυπτοπχαν είναι ο πρόδρομος στη σεροτονίνη, ένας νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο, ο οποίος είναι ανεπαρκής στην κατάθλιψη. Το λ-τρυπτοπχαν είναι μια φυσική μυοχαλαρωτική ουσία και οι βοήθειες ανακουφίζουν την αϋπνία με την πρόκληση του κανονικού ύπνου. Το λ-τρυπτοπχαν μειώνει την ανησυχία & την κατάθλιψη βοήθειες στην επεξεργασία των πονοκέφαλων ημικρανίας βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα οι βοήθειες μειώνουν τον κίνδυνο σπασμών αρτηριών καρδιών.
Το ίδιο πράγμα περιλαμβάνεται σε περισσότερες από 35 βιοχημικές αντιδράσεις που περιλαμβάνουν το ενζυματικό transmethylation. Η μεθυλίωση είναι η διαδικασία από την οποία το σώμα απελευθερώνεται των ενώσεων, συνθέτει τους νευροδιαβιβαστές, κάνει τα συστατικά του χόνδρου, ρυθμίζει την ενζυμική δραστηριότητα μέσα στο κύτταρο, και διατηρεί την ευελιξία των μεμβρανών κυττάρων. Η σεροτονίνη και άλλες χημικές ουσίες εγκεφάλου απαιτούν τη μεθυλίωση για να συντεθούν. Το ίδιο πράγμα προωθεί την υγιή κοινή λειτουργία και η άνεση, ωθεί τη διάθεση και τη συναισθηματική ευημερία. Η προτεινόμενη δόση SAMe για να μεταχειριστεί την κατάθλιψη κυμαίνεται από 400-1600 mg ημερησίως.
Wort του ST John
Οι πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν εξετάσει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του τυποποιημένου wort του ST John εκχυλίσματος. Υπάρχουν πολλά βιολογικά ενεργά συστατικά wort του ST John, που περιλαμβάνει: naphthodianthrones (hypericin και pseudohypericin), xanthones, phloroglucinols, και διάφορα flavonoids, συμπεριλαμβανομένου flavonols και proanthocyanidins. Θεωρείται για να λειτουργήσει με την παρεμπόδιση του reuptake της ντοπαμίνης, της σεροτονίνης, norepinephrine, και GABA. Το απόσπασμα Hypericin εμφανίζεται να εμποδίζει τη λήψη σεροτονίνης από τους postsynaptic δέκτες και να αυξάνει τη συναπτική συγκέντρωση ντοπαμίνης. Συνιστώμενη δόση 300 mg τρεις φορές ημερησίως.
Οι φυσικές θεραπείες για την κατάθλιψη μπορούν να παρέχουν στα πρόσωπα που υφίστανται την κατάθλιψη μια ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στη λήψη των φαρμακευτικών φαρμάκων ή να επιτρέψουν σε τα για να μειώσουν τη δόση.
Εάν παίρνετε έναν καταπραϋντικό, μην σταματήστε τον σας δικοί. Τα συμπληρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μειώσουν τις δόσεις του φαρμάκου συνταγών ή να παρέχουν μια εναλλακτική λύση, αλλά αυτό πρέπει να γίνει υπό την ιατρική επίβλεψη.
Διαιτητικές θεραπείες
Φολικό οξύ
Το φολικό οξύ απαιτείται για να κάνει το νευροδιαβιβαστή να ομαδοποιήσει αποκαλούμενος catecholamines συμπεριλαμβανομένης της ντοπαμίνης, norepinephrine, και της επινεφρίνης. Η έρευνα προτείνει ότι η φολική όξινη μείωση μπορεί να βοηθήσει να συμβάλει στην κατάθλιψη, την ανησυχία και τον πανικό.
Πηγές: Σπαράγγι, τεύτλα, νεαροί βλαστοί των Βρυξελλών, Bok choy, μπιζέλια, φρέσκα, φασόλια, ξηρά, chick-peas, σόγια, φακές, πορτοκάλια, γαλοπούλα, λάχανο, κραμπολάχανο, σπανάκι, μπρόκολο, αβοκάντο
Μαγνήσιο
Το μαγνήσιο μπορεί να είναι ευεργετικό για την κατάθλιψη με τη βοήθεια στο σχηματισμό εάν ορισμένοι νευροδιαβιβαστές και επειδή βοηθά τους μυς για να χαλαρώσει.
Πηγές: Σπανάκι, αβοκάντο, σοκολάτα, σπόροι κολοκύθας, στρείδια, σπόροι ηλίανθων, καρύδια της Βραζιλίας, φαγόπυρο, αμάραντος, quinoa, αμύγδαλα, κριθάρι.
Niacin
Niacin απαιτείται για τη λειτουργία κυττάρων νεύρων. Niacin βοηθά το σώμα για να απελευθερώσει την ενέργεια από τους υδατάνθρακες, να ελέγξει τη ζάχαρη αίματος, και να διατηρήσει την κατάλληλη λειτουργία νευρικών συστημάτων.
Πηγές: Ρύζι, καφετί, αρνί, ρόδια, τόνος, κοτόπουλο, Τουρκία, σίτος
Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
Ωμέγα-3 τα λιπαρά οξέα περιλαμβάνονται στο κύτταρο που κάνει σήμα, και συνθέτουν μέρος της μεμβράνης κυττάρων που κάνει την το ρευστό. Μειώνει τις εμπρηστικές διαδικασίες, και περιλαμβάνεται σε διάφορες πτυχές της λειτουργίας νευροδιαβιβαστών. Τα χαμηλά επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων έχουν βρεθεί οι μεμβράνες τη διατροφή και τα κύτταρα των καταθλιπτικών ατόμων. Πηγές: Σολομός, πέστροφα, τόνος.
Βιταμίνη B6
Η βιταμίνη B6 είναι μια cofactor βιταμίνη που απαιτείται για την κατασκευή των χημικών ουσιών εγκεφάλου (νευροδιαβιβαστές), όπως η σεροτονίνη. Η σεροτονίνη είναι ένας από τους νευροδιαβιβαστές που προωθεί τα συναισθήματα της ευημερίας. Η βιταμίνη B6 μπορεί επίσης να βοηθήσει να ωθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα κατά τη διάρκεια των χρόνων της κατάθλιψης και της ανησυχίας.
Πηγές: Γλυκές πατάτες, αβοκάντο, μπανάνες, μάγκο, σπόροι ηλίανθων, τόνος, chick-peas, σολομός, χοιρινό κρέας, φρέσκος, πατάτες, Τουρκία, κοτόπουλο, Bok choy, ρύζι, καφετί, και μόλις.
Βιταμίνη B12
Η βιταμίνη B12 περιλαμβάνεται στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών. Λειτουργεί σε συντονισμό με άλλες βιταμίνες β. Το B12 υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και βοηθά το σώμα στη μετατροπή των τροφίμων στην ενέργεια.
Πηγές: Βόειο κρέας, γιαούρτι, τόνος, αρνί, στρείδια, πέστροφα, καβούρι, μαλάκια
Αλλαγές τρόπου ζωής
Έχετε ένα οικογενειακό περιβάλλον που παρέχει το φυσικό φως
Χρήση όσο το δυνατόν περισσότερος φυσικός φωτισμός στο σπίτι σας. Ο αφύσικος ανθίζων φωτισμός μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Η εποχιακή συναισθηματική αναταραχή είναι ένας τύπος κατάθλιψης που προκαλείται από το ανεπαρκές φυσικό φως. Οι άνθρωποι που ζουν στις περιοχές με έναν παρατεταμένο χειμώνα είναι επιρρεπείς σε αυτός ο τύπος κατάθλιψης. Εάν δεν παίρνετε τουλάχιστον 15 λεπτά της έκθεσης στο φυσικό φως του ήλιου θεωρούν τον πλήρη φωτισμό φάσματος για τα δωμάτια που ξοδεύετε τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας.
Σωματική άσκηση
Η άσκηση μπορεί να είναι μια από τις ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους μειωμένος κατάθλιψης. Η καρδιαγγειακή άσκηση που συνδυάζεται με την ηρεμώντας άσκηση όπως να περπατήσει αρκετές φορές ανά εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ ευεργετική. Προσπαθήστε,, γιόγκα, ταη-θχη, και αντισφαίριση ακόμη και το γκολφ καίει τις θερμίδες.
Ικανοποιητικός ύπνος
Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να κοιμηθούν με την κατάθλιψη. Μια αναπαυτική νύχτα είναι ένα βασικό συστατικό για να βοηθήσει πολλών να εξετάσουν τις καθημερινές πιέσεις της ζωής. Εάν έχετε την κατάθλιψη και την ανησυχία να πάρει τον ύπνο μιας καλής νύχτας είναι πολύ σημαντικό. Αποφύγετε τις δραστηριότητες πρίν πηγαίνει στο κρεβάτι, όπως την ανάγνωση ενός βιβλίου, ή την άσκηση. Μερικά διαιτητικά συμπληρώματα που είναι χρήσιμα στην καθιέρωση του ύπνου είναι melatonin και kava kava. Το οινόπνευμα είναι ένα κατευναστικό, και μπορεί πολύ να παρεμποδίσει τα σχέδια ύπνου σας. Αποφύγετε το οινόπνευμα και τα τσιγάρα πρίν πηγαίνει στο κρεβάτι.
Πίεση-μείωση τεχνικές
Η πίεση μειώνει τα επίπεδα νευροδιαβιβαστών. Οι ασκήσεις αναπνοής μυαλού/σωμάτων, η σωματική άσκηση, η γιόγκα, tai chi, η μόνος-ύπνωση, το μασάζ, η περισυλλογή, και η βιοανάδραση είναι ακριβώς μερικές από τις τεχνικές μείωσης πίεσης που χρησιμοποιούνται για την κατάθλιψη. Ακούγοντας τη μουσική, τα CD χαλάρωσης, και τα οπτικά καλολογικά στοιχεία είναι επίσης αποτελεσματικοί μειωτές πίεσης. Η περισυλλογή είναι ένα μεγάλο εργαλείο για να αποτρέψει εκείνες τις αρνητικές σκέψεις από να αναλάβει.


Το διαβάσαμε από το: Διαβάστε φυσικές θεραπείες για την κατάθλιψη http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/blog-post_9179.html#ixzz2WdRjQ4uU