Πληροφορίες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αριθμολογία: το προσωπικό μας έτος Πρόβλεψη από την Λίλιαν Σίμου

Αριθμολογία: το προσωπικό μας έτοςΠρόβλεψη

από την Λίλιαν Σίμου
Αριθμός του πεπρωμένου, ή διαφορετικά του κάρμα κατά την άποψη κάποιων αριθμολόγων, είναι ο αριθμός που προκύπτει από την ανάλυση του ονόματός σας
Έχουμε ήδη παρουσιάσει άρθρο με πληροφορίες πάνω σ’ αυτό. Αλλά για να έρθουμε σε άλλες προσωπικές λεπτομέρειες, θα πρέπει να εξετάσουμε χωριστά την ημερομηνία γέννησης, με την ανάλυση του έτους, του μήνα, της ημέρας. Θα έχουμε ένα οδηγό που θα μας πληροφορεί για την κάθε περίοδο στη ζωή μας.
 Το προσωπικό έτος είναι ένας οδηγός συμπεριφοράς μέσα στην πορεία ενός έτους.
Πώς θα υπολογίσουμε το Προσωπικό μας έτος;
 Είναι πολύ εύκολο. Ας υποθέσουμε πως έχουμε γεννηθεί στις 14 Μαρτίου. Το έτος γέννησης δεν μας ενδιαφέρει. Μετράμε αναλυτικά τους αριθμούς και τους προσθέτουμε: 1+4+3 (Μάρτιος = τρίτος μήνας)= 8. Στον αριθμό 8 που προέκυψε προσθέτουμε τα ψηφία του έτους που μας ενδιαφέρει: (Για παράδειγμα το έτος 2009 είναι 2+9=11=1+1=2). Έχουμε λοιπόν 8+2=10=1. Για φέτος το προσωπικό έτος χαρακτηρίζεται από τις πληροφορίες του αριθμού 1.
Με τον τρόπο αυτό θα βρείτε από την ημέρα και τον μήνα γέννησής σας, το έτος που σας ενδιαφέρει και η πρόσθεση των ψηφίων θα καταλήξει στον αριθμό του προσωπικού σας έτους. Κάνετε μία γενική πρόβλεψη για το έτος που σας ενδιαφέρει κατά συνέπεια.

Αν το προσωπικό σας έτος είναι:

Αριθμός 1
Πρόκειται για την έναρξη ενός νέου κύκλου 9 ετών - ένας χρόνος για την αλλαγή, & νέες αρχές, ή ξεκινήματα. Είναι το έτος που σας κάνει πρωτοπόρους, σκαπανείς, ανανεωτές, ή και επαναστάτες. Το έτος που σας ταιριάζει απόλυτα, Ήρθε η σειρά σας και δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία.
Αυτό είναι ένα ΕΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: να θυμάστε πως κάθε ταξίδι ξεκινά με ένα βήμα! Η επιρροή αυτού του έτους θα έχει μια σημαντική επίδραση για σας για να προγραμματίσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να θέσετε σε λειτουργία αυτό που θα επιθυμούσατε να φθάσετε σε μερικά έτη. Μια αδυναμία ή ατολμία να γίνει το νέο ξεκίνημα, μία νέα επιχείρηση, ένα νέο σχέδιο σε εφαρμογή αυτό το έτος, μπορεί να καθυστερήσει τις προοπτικές σας μέχρι την έναρξη του επόμενου κύκλου εννέα ετών. Κάνετε αυτό που δεν μπορούσατε ως τώρα, ένα ταξίδι, μία νέα εργασία, μία νέα σπουδή, κάτι που αφήνατε ως τώρα κατά μέρος. Δεχθείτε νέες ιδέες, πρωτότυπες τακτικές. Κάνετε νέες γνωριμίες, διευρύνετε τον κύκλο σας, δώστε χώρο στη ζωή σας για άλλα άτομα. Διώξτε τις αράχνες του παρελθόντος.
Αλλά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Πρέπει να διευκρινίσετε τους στόχους σας και να αρχίσετε να κινείστε προς την επίτευξή τους. Αυτό είναι ένα έτος για να σταθείτε μόνοι σας, αυτοκέφαλοι, αυτοδύναμοι, για να επιτύχετε την ανεξαρτησία και να αυτοπροσδιοριστείτε. Οποιαδήποτε ευκαιρία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε (Οι ευκαιρίες εν τούτοις, πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, δεδομένου ότι είστε ανυπόμονοι κι η κρίση μπορεί να μην είναι σαφής). Κάθε τι που θα ξεκινήσει φέτος, θα έχει επιπτώσεις ή διάρκεια στα επόμενα εννέα χρόνια. Προγραμματίστε & αρχίστε τίποτα νέο - ή κάνετε τις αλλαγές ή επεκτείνετε, τουλάχιστον, διευρύνετε τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σας. Τώρα είναι ο χρόνος για δράση!.
Η σκληρή εργασία μπορεί να είναι σημαντική για σας, αλλά παράλληλα κι η αυτοδυναμία σας Εάν βιώνετε μια κατάσταση ανησυχίας, αυτός ο χρόνος θα βοηθήσει να γίνουν οι κατάλληλες για σας αλλαγές. Είναι επίσης ένας χρόνος, για να εκφράσετε το θάρρος, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, χωρίς την υπεροψία όμως. Οποιαδήποτε αλλαγή της κατεύθυνσης που γίνεται αυτό το έτος οφείλεται πιθανώς στις προσπάθειές σας. Ας είστε αισιόδοξοι και θετικοί. Η καλή διάθεση, προδιαθέτει για καλές προοπτικές. Οι συνέπειες θα είναι ευεργετικές. Εξασκείστε την αυτοπειθαρχία, την θέληση και την αποφασιστικότητα. Επιμείνετε στο στόχο σας.
 Προσέχετε:
Μην ξεκινήσετε κάτι για το οποίο αμφιβάλλετε εξ αρχής
Μην έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση
Μην έχετε έπαρση
Μη βιάζεστε να κρίνετε ή να κινηθείτε
Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε Αποφύγετε την υπερκόπωση και την υπερβολή στη δραστηριότητα

Αριθμός 2
Μετά από ένα χρόνο με αρκετή υπερένταση, θα έρθετε σε ένα χρόνο με χαλάρωση, κι ίσως κάποια αναμονή. Αυτό είναι ένα έτος για να περιμένετε, για να ασκήσετε την υπομονή και την κατανόηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα αισθάνεστε ή θα πιέζεστε να κάνετε συνεργασίες. Οι γνωριμίες και οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θα παίζουν ρόλο για σας. Κατά το προηγούμενο έτος , τα σχέδια ή οι στόχοι που ξεκινήσατε , θα δείτε πως αρχίζουν να ωριμάζουν. Συνεργαστείτε με άλλους, να είστε διπλωματικοί, ευέλικτοι και διακριτικοί.
Μην βιαστείτε για να ωθήσετε τα πράγματα. Η παραμονή σε χαμηλούς τόνους, σας κάνει να περιμένετε τις εξελίξεις οι οποίες περισσότερο τείνουν να έρθουν προς εσάς, παρά να πάτε εσείς προς εκείνες.. Δεν είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή να πιέσετε καταστάσεις, να επιβάλλετε όρους, να γίνετε διεκδικητικοί. Η επιθετικότητα θα ακολουθηθεί από προβλήματα. Θα πρέπει η χρονιά αυτή να είναι έτσι υπομονετική, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν καθυστερήσεις ή λοξοδρομήσεις στους στόχους και τα σχέδιά σας. Θα ήταν καλό να είστε σε ετοιμότητα, να προλάβετε λάθη σε υποθέσεις που ήδη ξεκίνησαν από πέρσι.
Αν σας δοθούν προσφορές συνεργασίας, προτάσεις για επιχειρήσεις κι επικερδείς διαπραγματεύσεις, μην χάσετε την ευκαιρία. Να είστε δεκτικοί και με τακτ να αποκρούετε αυτό που δεν επιθυμείτε να προχωρήσει. Κρατάτε επαφές και μην δημιουργήσετε ρήξεις. Κάθε ομαδική εργασία ευνοείται φέτος για σας. Αλλά να κάνετε την σωστή επιλογή στον συνεργάτη σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία & την αρμονία με άλλους, ένας στόχος, ο οποίος θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολος εάν προσπαθείτε να αναγκάσετε μια κατάσταση. Να ακούστε τις ιδέες γύρω σας. Φροντίστε τις λεπτομέρειες όταν χρειάζεται.
Οι συγκινήσεις και η ευαισθησία σας πρέπει να κρατηθούν στην ισορροπία, να είστε ευέλικτοι. Είναι ένας καλός χρόνος να κάνετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Εάν είστε αυτήν την περίοδο σε μια σχέση, θα συνειδητοποιήσετε γιατί είστε σε αυτήν την σχέση. Εξετάστε και τις δύο πλευρές του νομίσματος σε κάθε επαφή, συνεργασία ή με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τη νευρική ένταση να προκαλέσει οποιαδήποτε δυσαρμονία. Σε στενές προσωπικές σχέσεις, μπορείτε να εμβαθύνετε και να δημιουργήσετε άρρηκτους δεσμούς. Καλλιεργήστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και δώστε την προσωπική σας σφραγίδα, μέσα στην ομάδα που κινείστε. Πλουτίστε διανοητικά και πνευματικά.
Προσοχή:
Σε ακατάλληλα άτομα που σας πλησιάζουν αυτό το χρονικό διάστημα.
Σε μειονεκτήματα που προσπαθείτε να παραβλέπετε σε κάθε συνεργασία.
Σε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας
Σε δυσκολίες σε σχέσεις, συνεργασία, οικογένεια
Στην έλλειψη διπλωματίας από μέρους σας
Μην παρασύρεστε από κολακείες
Μην οπισθοχωρείτε.
Μη δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες.

Αριθμός 3
Ένα σημαντικό έτος για όσους επιθυμείτε να προβάλετε προς τα έξω την προσωπική σας σφραγίδα. Να επεκταθείτε και να προβληθείτε. Πολύ ευνοϊκή περίοδος για όσους είστε καλλιτέχνες ή πολιτικοί, ή καθοδηγητές μίας ομάδας ανθρώπων. Υπάρχουν ευκαιρίες να επεκταθούν και να αναπτυχθούν οι καρποί της εργασίας σας των προηγούμενων ετών. Οι καρποί αυτοί φέτος πρόκειται να ανταμειφθούν, είτε στην επιχείρηση που έχετε, είτε σε προσωπικές σχέσεις. Θα θέλετε να νοιώσετε αισθήματα, όπως η ευχαρίστηση, η ευτυχία και να εκφραστεί η χαρά.
Να είστε ενθουσιώδης στις προσπάθειές σας. Απολαύστε τους φίλους σας, οδηγήστε μια ενεργό κοινωνική ζωή και να θυμάστε πως είναι ένας χρόνος να υπάρξει η διασκέδαση στη καθημερινότητά σας. Δεν πρέπει εντούτοις, να επιτρέψετε να στραφείτε μόνο τις επιφανειακές δραστηριότητες. Η αγάπη και ο ρομαντισμός πρόκειται να βιωθούν στο έπακρο, με τη δυνατότητα του γάμου ή της μακροπρόθεσμης σχέσης. Να προσέχετε την περίπτωση μίας εγκυμοσύνης, ιδιαίτερα εάν δεν είναι στον κατάλογο των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας. Επικεντρωθείτε στις ευκαιρίες για την αυτό-βελτίωση, ιδιαίτερα στον τομέα των δημιουργικών σας ταλέντων. Υπογραμμίστε τις ιδέες σας που περιλαμβάνουν τα ταλέντα σας , μπορείτε να γράψετε, να συνθέσετε, να ζωγραφίσετε, κι ίσως εκπλαγείτε από την δυνατότητα της έκφρασής σας. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, τη φαντασία & την έμπνευσή σας.
Θα μπορείτε να πείσετε εύκολα τους άλλους, και να τους κάνετε να αποδεχθούν τις απόψεις σας. Στη δουλειά, τα σχέδιά σας θα γίνουν πιο εύκολα αποδεκτά. Είναι δυνατό να δείτε μια προαγωγή ή αναγνώριση στον τομέα της απασχόλησής σας, θα είναι μια υγιής βάση για το μέλλον. Είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν οι συγκινήσεις δημιουργικά και να προσπαθήσετε να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας. Η μονοτονία δεν θα σας ταιριάζει, δώστε λοιπόν, χρώμα στη ζωή σας! Βελτιώστε τις ιδέες σας, την καθημερινότητα, γίνετε κοινωνικοί και καλοδιάθετοι. Καλλιεργήστε την ικανοποίηση και την ευτυχία. Ακολουθείτε την διαίσθησή σας. Συμπεριφερθείτε με αξιοπρέπεια.
Προσοχή:
Μην έχετε συμπλέγματα κατωτερότητας
Μη χαλαρώσετε υπερβολικά από ξεγνοιασιά
Μην περιπλακείτε σε καταστάσεις που μειώνουν το κύρος σας
Μην αγνοήσετε την δημιουργική σας έκφραση
Μην αγνοείτε και τη σοβαρή πλευρά της ζωής
Αποφύγετε την ιδιαίτερα ιδιόρρυθμη συμπεριφορά
Προσέχετε κάθε πειρασμό!

Αριθμός 4
Αυτό είναι ένα έτος για σκληρή εργασία, για σταθεροποίηση των επιχειρήσεων και για καθιέρωση μίας σταθερής θέσης. Τίθενται οι βάσεις για το μέλλον. Αυτό το έτος, θα είναι σημαντικό να ενισχυθούν οι τομείς αδυναμίας σας, να φροντιστούν οι λεπτομέρειες και να τεθούν όλα σε ένα ρυθμό. Η μεθοδικότητα και η πρακτική σκέψη θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο. Ό,τι κερδίσετε φέτος, θα είναι σημαντικό για τα μελλοντικά σας σχέδια και τις προοπτικές σας. Όλα χρειάζεται να μπουν σε τάξη. Να προγραμματιστούν. Να δοθούν τα πλαίσια. Αυτός ο χρόνος, από οικονομική άποψη δεν θα σας φανεί ικανοποιητικός. Μη ρισκάρετε οικονομικά, μην ξοδεύετε, μην ανοίγεστε σε δάνεια.
Είναι καλή η περίοδος για εκτιμήσεις, για σχεδιασμό μελλοντικών κινήσεων. Μπορεί να τείνετε προς την απαισιοδοξία, καθώς όλα κινούνται αργά. Αλλά είναι περίοδος μελέτης, για να διορθωθούν παλαιότερα λάθη. Σκεφθείτε λίγο τα προηγούμενα χρόνια. Κάνετε μία ανασκόπηση, μία αναδρομή. Πρέπει να προσπαθήσετε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να υπάρξει μια τάση να ενοχληθούν άλλοι και να γίνετε εριστικοί . Μείνετε προσγειωμένοι και σταθεροί στο στόχο σας. Προσπαθήστε να εργαστείτε με άλλους. Η χρονιά αυτή, θα είναι μία περίοδος που μπορεί να σας επιβαρύνει με πρόσθετες υποχρεώσεις στη δουλειά.
Τυχαία περιστατικά ενδέχεται να σας επιφορτίσουν παρά τη θέλησή σας. Μην αποφύγετε τη δουλειά και τις ευθύνες, γιατί είναι η βάση πολλών μελλοντικών προοπτικών. Είναι απλά μία χρονιά πιο πιεσμένη. Δεχθείτε τη! Εάν υπάρξουν νομικά θέματα αυτό το έτος, μην αγνοήστε, οποιαδήποτε έγγραφα, θα χρειάζονται την προσοχή σας. Κρατήστε έναν έλεγχο στα θέματα υγείας. Είναι μία χρονιά κατάλληλη για φροντίδα και ζεστασιά. Δεν είναι στασιμότητα. Αντίθετα, ο χρόνος θα σας κάνει να χαλαρώσετε, αν δεν δεχθείτε πολλές ευθύνες και δεν ρισκάρετε. Παραμείνετε επιμελείς, προσεκτικοί, διακριτικοί. Στη δουλειά σας να είστε λογικοί. Αυξήστε εμπειρία και γνώσεις.
Προσοχή:
Μην αλλάξετε δουλειά.
Θα είναι δύσκολη και ριψοκίνδυνη η αλλαγή
Μην γίνετε καταθλιπτικοί.
Διασκεδάστε, χαρείτε την καθημερινότητα.
Αποφύγετε την σωματική εξάντληση.
Μην περιμένετε να πείθετε εύκολα τους άλλους, επιχειρηματολογείτε.
Αποφύγετε αισθηματικές περιπέτειες, ίσως έχουν δυσάρεστο τέλος.
Μην αφήσετε να φύγει ο χρόνος αυτός χωρίς προσπάθεια.

Αριθμός 5
Για σας θα είναι ένα έτος για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Όλα θα τείνουν να αυξηθούν, να αλλάξουν. Θα βιώσετε απρόοπτα ή έκτακτα γεγονότα. Η επιρροή αυτό το έτος είναι να απομακρυνθείτε από την περσινή ρουτίνα, κατά τρόπο εποικοδομητικό. Ίσως αποφασίσετε να δοκιμάσετε μια αίσθηση της ελευθερίας. Εάν είστε κάπως στάσιμοι τον τελευταίο καιρό, είναι ένας καλός χρόνος να επιδιωχθούν νέες κατευθύνσεις. Αναμείνετε ευκαιρίες να προκύψουν, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε περισσότερο από όσο μπορείτε να αναλάβετε. Η ενεργητικότητά σας θα διασπαστεί σε πολλά και δεν θα υπάρξει η αίσθηση της ολοκλήρωσης προς το τέλος αυτού του κύκλου 12 μηνών.
Ο κύκλος αυτός μπορεί να αρχίσει λίγο δύσκολα, να ξέρετε όμως πως το τέλος θα είναι ικανοποιητικό για σας. Συχνά σε ένα τέτοιο έτος, έχουμε ριζική αλλαγή του πεπρωμένου, άλλοτε απρόοπτα, άλλοτε απρόσκλητα κι ενίοτε μας καταπλήσσει. Να περιμένετε το «μη αναμενόμενο»! Μην κάνετε μακροχρόνια σχέδια, καθώς όλα αλλάζουν διαρκώς. Βρίσκεστε σε μία συνεχώς εξελισσόμενη κατάσταση. Η συμμετοχή σε κάθε λεπτομερή εργασία είναι πιθανό να περιοριστεί. Εάν είστε ανήσυχοι ή ανυπόμονοι, θα δυσκολευτείτε στις ευκαιρίες που προσφέρονται. Πρόκειται για ένα από τα έτη όπου μια σημαντική αλλαγή είναι πιθανή – πιθανότατα μια αλλαγή της κατοικίας, της σταδιοδρομίας ή της οικογενειακής κατάστασης. Αν και η αλλαγή μπορεί να μην οφείλεται στην πρωτοβουλία σας, τελικά, η επίδραση εξαρτάται από τη δυνατότητά σας να εκμεταλλευθείτε την αλλαγή και να την χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα ενδιαφέροντά σας.
Λόγω της έντασης των συναισθημάτων σας αναμείνετε μια ξαφνική εμφάνιση ενός ειδυλλίου. Ίσως κάποιος από το παρελθόν θα επανεμφανιστεί ξαφνικά, από το πουθενά! Εάν είστε αυτήν την περίοδο με μια σχέση θα μπορούσε να πάρει μια διαφορετική τροπή, ίσως λιγότερο σοβαρή, αλλά περισσότερο ευχάριστη. Αν κατορθώσετε να κατανοήσετε τη μεταβλητότητα της περιόδου, θα κατορθώσετε να μη βγείτε χαμένοι από τα σκαμπανεβάσματα της χρονιάς αυτής. Χρειάζεστε όμως, ευκαμψία, ετοιμότητα, θάρρος και σθένος. Θα είστε σε πνευματική και συγκινησιακή διέγερση, αλλά μπορεί να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Θα μαγνητίζετε τους γύρω σας και ίσως φερθείτε επιπόλαια στις σχέσεις σας. Θα περάσουν κρίση. Εκρηκτικές καταστάσεις θα προκύψουν μέσα από αυτές. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, η συμφιλίωση θα έρθει το επόμενο έτος. Καλή η χρονιά για ταξίδια και μεταθέσεις. Αλλά μη προκαλείτε την τύχη σας. Δεν ξέρετε ποτέ τι σας περιμένει φέτος. Ούτε να επιφορτίζεστε με πολλά. Εκμεταλλευτείτε την επιθυμία για ανανέωση, νεωτερισμούς.
Προσοχή:
Μην πειραματίζεστε.
Μην προκαλείτε μόνοι σας αναστάτωση κι ανατροπές.
Φροντίστε να έχετε μία σχετική τάξη
Μην προσπαθήσετε να επηρεάσετε γεγονότα.
Προσοχή στις σχέσεις που βασίζονται μόνο στην ερωτική έλξη.
Μη δίνετε σημασία σε κακοήθη σχόλια.
Αποφύγετε να σχολιάζετε τους άλλους.
Δεν είναι καιρός για μακροχρόνια δέσμευση ή υποχρέωση

Αριθμός 6
Ένα έτος για να εστιάσετε την προσοχή σας στην ζωή στο σπίτι, τα καθήκοντα, τις ευθύνες της οικογένειας και του οικείου περιβάλλοντος. Θα υπάρχει ενδιαφέρον για δεσμούς κάθε είδους. Η επιρροή για σας σχετίζεται με τη συναισθηματική ασφάλεια, την αγάπη και την ευτυχία. Συνεπώς, επηρεάζονται οι σχέσεις, οι συμφωνίες είτε ιδιωτικές, είτε δημόσιες. Συνεννοήσεις που θα κάνετε αυτή τη περίοδο, θα έχουν διάρκεια ως προς τα αποτελέσματά τους. Κάνετε, λοιπόν, τα σωστά βήματα.
Αυτό είναι ένας χρόνος να βοηθήσετε την οικογένεια, τον συνεργάτη, τα παιδιά, τους στενούς φίλους σας. Θα νοιώσετε ενδιαφέρον για την αγάπη, την ομορφιά και τα ζητήματα της καρδιάς. Κάθε προσωπική σχέση έχει ευχέρεια να γίνει βαθύτερη, ουσιαστικότερη και πιο επικοινωνιακή. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, να ξέρετε πως είναι ένας καλός χρόνος να αναδιαμορφωθεί το σπίτι σας, ή να καλλιεργήσετε ή ίσως να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία. Γενικά, το σπίτι πρέπει να γίνει τόπος χαλάρωσης κι ευχαρίστησης για σας. Ακόμη όμως κι η προσωπική σας εμφάνιση αλλάζει και φαίνεται να θέλετε να φροντίσετε καλύτερα το παρουσιαστικό σας.. Απολαύστε την ευχαρίστηση ρομαντισμού μίας σχέσης, της αγάπης και ενδεχομένως του γάμου. Εάν είστε παντρεμένοι ήδη, αναζωπυρώστε την φλόγα στο γάμο σας ή πηγαίνετε σε έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Μπορεί να αποφασίσετε να αυξήσετε την οικογένειά σας, με ένα νέο μέλος. Αλλά θα αυξηθούν κι οι ευθύνες μέσα στο σπίτι. Θα βρείτε όμως παρηγοριά και στήριγμα στο οικείο περιβάλλον.
Κάποιος συγγενής που έχει απομακρυνθεί, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά και να συσφιχτούν οι σχέσεις σας. Τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα αναπτύσσονται και φέρνουν επιτυχία μέσα στο χρόνο αυτό. Το οικονομικό κέρδος θα έχει επίσης προτεραιότητα και πρέπει να κάνετε καλά στις επιχειρησιακές συναλλαγές σας. Αποφύγετε να φανείτε εγωιστικοί, επιδιώξτε να επιλυθούν οι εντάσεις. Προσπαθήστε να καταλάβετε και να εξετάσετε τις ανάγκες, για κάθε πλευρά ενός συνεταιρισμού. Θα διαπιστώσετε πως οι δραστηριότητες θα έχουν ανάγκη από αρκετό χρόνο για να προοδεύσουν, κι έτσι μη προσπαθείτε να πιέσετε τα πράγματα. Να είστε δημιουργικοί με τα συναισθήματά σας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αναλαμβάνετε και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δοκιμάσει την ικανοποίηση σε όλα όσα αναλαμβάνετε. Δώστε χρόνο στη ζωή σας. Να θυμάστε πως πρόκειται για ένα έτος για να απολαύσετε το σπίτι και τους αγαπημένους σας. Καλλιεργήσετε κοινωνικές σχέσεις. Το έτος αυτό, θεωρείται κι έτος διαζυγίων. Αυτό συμβαίνει, για να ξεδιαλύνει σχέσεις ήδη κλονισμένες. Ας είστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες.
Προσοχή:
Μην αναζητάτε με εμμονή συντροφικότητα.
Μην τα βάζετε με τους άλλους αν κοιτάζουν τα συμφέροντά τους, αντί θα ασχολούνται με σας
Μην έχετε υπερβολική εμπιστοσύνη σε άλλους
Μην υπογράφετε χωρίς να έχετε εξετάσει καλά τους όρους
Μη ζηλεύετε
Μην προσπαθήσετε να στηρίξετε την ευτυχία σε καταναλωτικά αγαθά
Μην υποκύψετε στην τάση να επιδεικνύεστε στους άλλους.
Θα έχετε εχθρότητες
Μην κρίνετε ασυλλόγιστα και σεβαστείτε τα αισθήματα όλων γύρω σας

Αριθμός 7
Ένα έτος ενδοσκόπησης! Καλός χρόνος για απομόνωση κι ανάπαυση Η επιρροή για αυτό το έτος είναι να ληφθεί κάποιος χρόνος να μείνετε για λίγο μόνοι, μετά από ένα χρόνο με κοινωνικότητα κι επικοινωνία. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξετάσετε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας για τα χρόνια που έχετε μπροστά. Θα εκτιμήσετε την μοναχικότητα και δεν θα σας ενοχλεί. Ο κόσμος της φαντασίας θα σας συντροφεύει. Αντίθετα, οι κοινωνικές υποχρεώσεις δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστες και θα τις αποφεύγετε. Μπορείτε φέτος να κάνετε σπουδές, μελέτες, διαλογισμό, να ασχοληθείτε με την εσωτερική σας ανάπτυξη.
Χρήσιμη η περίοδος για αυτό-ανάλυση. Εξετάστε όλες τις δυνατότητές σας, τα ταλέντα σας, τις κρυφές σας δυνάμεις. Θα χρειαστείτε όμως προσπάθεια για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που πιστεύετε ή αισθάνεστε. Στον τομέα της επικοινωνίας η ενδοστρέφεια δεν βοηθά. Να είστε προσεκτικοί σε οποιεσδήποτε νομικές εμπλοκές και αναζητήστε συμβουλές εάν είναι απαραίτητο. Προσπαθήστε να μην χρονοτριβήσετε, να μην λάβετε εσπευσμένα αποφάσεις και να εξετάζετε καλά κάθε υπόθεση που σας απασχολεί. Ίσως παρουσιαστεί η ανάγκη ή η δυνατότητα μετακόμισης. Ακόμη οι μετακινήσεις ή τα ταξίδια θα δίδονται σας ευκαιρίες. Καλό είναι όμως να προσέξετε για την υγεία και τις αντοχές σας πριν αποφασίσετε να κάνετε κάποιο από αυτά. Να έχετε αποθέματα δυνάμεων.
Οι δραστηριότητές σας αυτό το έτος πρέπει να είναι αργές και ήρεμες. Προσπαθήστε να μειώσετε οποιεσδήποτε πιέσεις που περιβάλλουν τις επιχειρησιακές υποθέσεις σας, και αποφύγετε να πιέσετε οποιαδήποτε ζητήματα. Κατά την περίοδο αυτή, τα αισθήματα θα είναι πιο βαθιά, αλλά λιγότερο εκφραστικά. Επίσης, θα ευνοηθούν οι ρομαντικές σχέσεις, όταν βασίζονται στην εσωτερική σύνδεση κι επικοινωνία. Κρυφές σχέσεις αναπτύσσονται άνετα. Όσο παραμένουν κρυφοί, θα πηγαίνουν καλά. Καλύτερα, να περιμένετε το επόμενο έτος για να τους αποκαλύψετε. Οι συνεταιρισμοί που γίνονται με άτομα που νοιώθετε ψυχικά κοντά σας, θα σας ταιριάζουν απόλυτα. Δεν πρέπει να έχετε ανάμιξη όμως σε ριψοκίνδυνες για τα χρήματα, κινήσεις. Οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες, αρμόζουν σ’ αυτό το έτος για σας. Κάθε καλλιτεχνική έκφραση ευνοείται. Οι πνευματικές ασχολίες αναπτύσσονται. Θεωρείται ένα έτος για απροσδόκητες εύνοιες στην τύχη, δηλαδή, μία ξαφνική κληρονομιά, μία δωρεά, μία ανατίμηση αγαθών σας. Αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από την θέλησή σας και σε στιγμή που δεν είναι αναμενόμενη.
Θα ήταν καλό να παραμείνετε χαλαροί και συγκρατημένοι. Θα λέγαμε, πως είναι μάλλον ένας χρόνος σχεδιασμού και προγραμματισμού, μελέτης στόχων, παρά δυναμικής δραστηριότητας. Εκμεταλλευτείτε τη περίοδο αυτή τις συνθήκες για να δώσετε μία πρώτη ιδέα του μέλλοντος στο νου σας. Αργότερα θα αναλάβετε δράση. Αποφασίστε διακοπές κάπου μακριά από τη φασαρία ή και μόνοι σας. Θα γνωρίσετε καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό. Η κούραση των υποχρεώσεων, του θορύβου ή των πολλών γνωριμιών, δεν σας ταιριάζει αυτή τη περίοδο. Αυξήστε τον εσωτερικό σας πλούτο και συλλογιστείτε τις βασικές αξίες της ύπαρξης.
Προσοχή:
Μην μελαγχολείτε.
Μην διογκώνετε με τη φαντασία σας τις αισθηματικές σας καταστάσεις
Αποφύγετε να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν θύμα
Μην απελπιστείτε με τα λάθη σας του χθες.
Μάθετε από αυτά
Μην θεωρείτε πως είστε μόνοι κι αβοήθητοι.
Διαλέξατε φέτος την μοναξιά σας
Συγχωρήστε όσους σας προσέβαλαν και δείτε μήπως κάνατε κι εσείς λάθος
Μείνετε προσηλωμένοι στην πραγματικότητα, παρά την όξυνση της φαντασίας

Αριθμός 8
Αυτό είναι το τελευταίο έτος πρακτικής δράσης στον κύκλο των 9 ετών. Έχει μεγάλη σημασία από πλευράς υλικών επιτευγμάτων. Η επιρροή για αυτό το έτος σχετίζεται με την ολοκλήρωση. Είναι πιθανό να είστε πιο συναισθηματικοί τώρα απ' ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο χρόνο στον κύκλο των εννέα ετών. Αυτό είναι το έτος για να εκμεταλλευθείτε κάθε κατάσταση που σας παρουσιάζεται. Κάθε τι που αρχίσατε στο 1 προσωπικό έτος (επτά χρόνια περίπου πριν) , μπορεί τώρα να έρθει στην υλοποίησή του. Χρησιμοποιήστε όλη τη διαθέσιμη ενέργειά σας και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση. Κάθε ενέργεια που έχει ξεκινήσει στα προηγούμενα χρόνια, βρίσκει τώρα την ωρίμανσή της και αποδίδει καρπούς. Μην χάνετε αυτή την ευκαιρία.
Αξιολογείτε προσεκτικά κάθε οικονομική δραστηριότητα, επιμεληθείτε τη και μην υποκύψετε σε πειρασμούς περιττών εξόδων. Εάν χρησιμοποιείτε την καλή κρίση σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα οικονομικά θέματα πρέπει να ακμάσουν. Μπορείτε να επιτύχετε, περισσότερο σ’ αυτό το έτος, απ΄ ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο χρόνο, στον κύκλο των εννέα ετών. Μια προειδοποιητική σημείωση εντούτοις, εάν υπογράφετε συμβάσεις, συμφωνίες ή νομικά έγγραφα, να μην αφήνεστε στην τύχη, αλλά να παίρνετε σωστές οδηγίες από εξειδικευμένα άτομα.
Ευνοούνται οι συνεργασίες επαγγελματικής ή οικονομικής φύσης και μπορείτε να καλλιεργήσετε σχέσεις με άτομα που κατέχουν διακεκριμένες θέσεις. Μιλήστε μαζί τους, πλησιάστε τους. Μπορείτε να περάσετε πιο εύκολα τα αιτήματά σας και να βρείτε υποστήριξη. Αν έχετε υφισταμένους, να είστε δίκαιοι μαζί τους και να μοιραστείτε την καλή σας εύνοια αυτό το έτος. Θα ευεργετηθείτε όσο δεν φαντάζεστε. Πρέπει να προσέξετε την εμφάνισή σας και το εργασιακό περιβάλλον. Όλα μετρούν για την εικόνα σας και την καθιέρωσή σας. Δείπνα εργασίας, κοινωνικές εκδηλώσεις, θα μπορούσαν να σας φέρουν σε επαφή με άτομα ικανά να σας βοηθήσουν να προωθηθείτε. Κάνετε χρήσιμες συναντήσεις. Αν αναζητήσετε ένα γάμο από συμφέρον, ή απλά από ανάγκη να νοιώσετε υλικά ασφαλείς, είναι η κατάλληλη χρονιά για να προχωρήσετε. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει το αίσθημα της ευημερίας. Κάθε επιχείρηση θα μετρήσει με την αποδοτικότητα, την πρακτικότητα, την εκτελεστική δυνατότητα και την καλή κρίση. Εντυπωσιάστε με τη συνεχή προσπάθειά σας. Μείνετε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Να είστε ρεαλιστικοί .
Η φαντασία φέτος δεν είναι χρήσιμη. Ωστόσο, λόγω υπερκόπωσης και μεγάλης δραστηριότητας, θα πρέπει να προσέχετε λίγο την υγεία σας. Μεταχειριστείτε με φρόνηση τα θετικά και τις απολαβές σας.
Προσοχή:
Αποφύγετε κάθε υπερβολή.
Αποφύγετε να επαναπαυθείτε στις απολαβές σας και την εύνοια των οικονομικών
Μην κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις.
Φόβοι ενδεχόμενης φτώχειας δημιουργούν άσκοπο άγχος.
Μην χάσετε την αίσθηση των αναλογιών
Δεν θα ήταν καλό να κυλήσει όλο το έτος μόνο βασισμένο στην ύλη
Επιλέγετε τις ευνοϊκές συγκυρίες, καθώς δεν θα είναι όλες θετικές για σας

Αριθμός 9
Είναι το έτος στο τέλος του κύκλου των εννέα ετών, είναι το κλείσιμο μιας φάσης, μίας εμπειρίας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εννέα ετών. Η ολοκλήρωση Ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε τι έχει συμβεί όλα τα προηγούμενα έτη και φέτος να δείτε την κατάληξη κάθε προσπάθειας ως τώρα. Είναι η ολοκλήρωση, η συνειδητοποίηση, η τελική εικόνα. Ο σκοπός του κύκλου θα φανεί αν επιτεύχθηκε πλέον. Οι επιδράσεις θα είναι εμφανείς και θα σας φανερώνουν την τελική τους μορφή. Όλα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις, η τοποθέτηση, οι σκέψεις και η σταδιοδρομία πρέπει να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα. Τώρα είναι ο χρόνος να ληφθεί το απόθεμα, για να ξεκαθαρίσει όλο το τοπίο της ζωής
Συνεχιστείτε μόνο με την εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων, οι οποίες έχουν ακόμα ένα όφελος και την υπόσχεση για το μέλλον. Είναι σοφό, να μην ξεκινήσετε κάτι νέο κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, όπως μια νέα σταδιοδρομία ή μια σχέση που μπορεί να μην διαρκέσει. Καλό θα είναι όλα να αφήνονται να ξεκινήσουν στην έναρξη του επόμενου κύκλου των εννέα ετών, δηλαδή του χρόνου. Μην σας εκπλήξει κάποια συναισθηματική δυσαρμονία. Ίσως πρέπει να αναμένετε ξαφνικές και απότομες καταλήξεις στις σχέσεις, μετακόμιση ή το τελείωμα μιας σταδιοδρομίας. Αυτή η περίοδος αφορά την προετοιμασία για ένα νέο κύκλο στη ζωή σας. Είστε απλά στον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού. Μη διστάσετε να αποσυρθείτε, περιμένοντας τις νέες ευκαιρίες.
Απομακρύνετε κάθε τι το άχρηστο, το ανούσιο, το ανώφελο. Απομακρύνετε άτομα που σας κουράζουν και δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σας. Αντίθετα, κάνετε όσα από δισταγμό ή νωχελικότητα, αναβάλατε ως τώρα. Ρυθμίστε εκκρεμότητες και χρέη. Κάνετε ένα απολογισμό. Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, ασκείτε μία θετική επιρροή στους γύρω σας. Ας μην το αφήσετε ανεκμετάλλευτο. Γνωριμίες σε ταξίδια μπορεί να προκύψουν. Σχεδιάστε εκδρομές, ιδιαίτερα αν είστε μόνοι αυτή τη περίοδο. Προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Κρίνετε με φρόνηση και μέτρο και αναπτύξετε σχέδια για τα επόμενα εννέα χρόνια!
Προσοχή:
 Μην αποθαρρυνθείτε αν βρεθείτε σε απρόοπτες δυσκολίες
Μην σταματήσετε μπροστά σε ανατροπή του τρόπου ζωής σας.
Όλα αλλάζουν σύντομα
Κάθε κακοτυχία, είναι μάλλον ένα ξεκαθάρισμα κι ένα τέλος
Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας
Μη σπαταλάτε τα χρήματά σας
Αποφύγετε να βασίζεστε στους άλλους
Μην είστε ενθουσιώδεις στις σχέσεις σας

Η ανάλυση του ονόματος με την Αριθμολογία Από την Λίλιαν Σίμου

Η ανάλυση του ονόματος με την Αριθμολογία
Από την Λίλιαν Σίμου 

Στην σύγχρονη μορφή της αριθμολογίας, έχουμε την ακόλουθη σειρά στον πίνακα των γραμμάτων:

123456789
ΑΒΓΔΕΖΗΘ
ΙΚΛΜΝΞΟΠΡ
ΣΤΥΦΧΨΩ

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ

Με τους πίνακες αυτούς, αν έχουμε ένα ελληνικό ή ένα λατινικό όνομα και επώνυμο, βρίσκουμε τους αριθμούς που προκύπτουν συνολικά από αυτά. Συνηθίζεται να λαμβάνεται υπ’ όψη το βαφτιστικό όνομα και όχι το υποκοριστικό. Επειδή όμως όλα είναι δόνηση, έχω διαπιστώσει πως αν προστεθεί το υποκοριστικό στο βαφτιστικό όνομα, τότε έχουμε πιο σωστή εικόνα του ατόμου που εξετάζουμε.

Κατά συνέπεια, από το ονοματεπώνυμο προκύπτουν τα εξής:

1)      Ο ονομαστικός μας αριθμός, από όλα τα γράμματα επωνύμου και ονόματος. Είναι η Έκφραση, δηλαδή ο γενικός συντελεστής ψυχής και εξωτερικής εκδήλωσης.

2)      Το άθροισμα των φωνηέντων δείχνει την Ψυχή, δηλαδή τον εσωτερικό μας κόσμο.

3)      Το άθροισμα των συμφώνων δείχνει την Εντύπωση, δηλαδή την προβολή της εικόνας μας προς τα έξω.

Ας δούμε σε συντομία τι σημαίνει κάθε προσωπικότητα, ανάλογα με τον αριθμό της στα θετικά και αρνητικά της χαρακτηριστικά:

1

+ Αρχηγική τάση, στρατιωτικό πνεύμα, εξυπνάδα, δυνατά ηγετικά χαρίσματα, ανεξάρτητη φύση, οργανωτική, με πρωτοβουλία και δημιουργική πρωτοτυπία, θάρρος και τόλμη.

-Πολύ επιθετικός, απότομος, κυριαρχικός, εγωιστής.

Προτιμά να είναι μόνος, να δρα αυτεξούσια και να κοπιάζει υπερβολικά. Τους ταιριάζει η δραστηριότητα της μέρας. Συναίσθηση ευθυνών και καθηκόντων, προικισμένος να πηγαίνει μπροστά.

2

+ Διπλωμάτης, συνεργάσιμος, ισορροπημένος, ευαίσθητος, μετριόφρων, διακριτικός, συνετός, ειλικρινής.

-Ντροπαλός, άτολμος, φοβισμένος, χαμένος στην λεπτομέρεια, απαισιόδοξος, θλιμμένος.

Θαυμάσιος συνεργάτης, προσπαθεί δίχως να διστάζει μπροστά σε εμπόδια, έχει αμηχανία στο προσκήνιο, αλλά δημιουργική πρωτοτυπία και καλή εκτέλεση καθηκόντων.

3

+τελειομανής, καλλιτεχνικός, συμπαθής, ερωτικός, γενναιόδωρος, καλλιεργημένος, ευχάριστος, αισιόδοξος, με φαντασία.

-σπαταλά την ενέργειά του, υπερβολικός, με μισοτελειωμένα σχέδια, δίχως προσανατολισμό, με εναλλαγές διάθεσης.

Αγαπά την κοινωνική ζωή, την λογοτεχνία, τον εντυπωσιασμό σε εμφάνιση και παρουσία, την κουλτούρα, τα γλέντια.

4

+δυνατή αίσθηση αξιών, επιστημονικό μυαλό, προσοχή στην λεπτομέρεια, θεμελιωτής, πολύ πρακτικός, ορθολογιστής, στερεότυπος, έντιμος, ικανός να ολοκληρώνει, οργανωτικός, με διοικητικά χαρίσματα.

-Έλλειψη φαντασίας, στενοκεφαλιά, επιχειρηματολογία, αργός στη δράση, πολύ σοβαρός, συγκεχυμένος.

Συντηρητική προσωπικότητα, εργασιομανής και διστακτικός στο καινούργιο, αντιπαθεί το επιπόλαιο, το επιφανειακό και το άχρηστο. Αναζητά την πνευματική συντροφιά.

5

+Οραματιστής, νευρικός, ευμετάβλητος, ικανός στο εμπόριο, εμπνευσμένος, μαγνητικός, περιπετειώδης, νεωτεριστής.

-πολύ νευρικός, ανυπόμονος, με έλλειψη εφαρμογής σχεδίων, έλλειψη ικανοποίησης, πολλές σκέψεις και λίγες αποφάσεις.

Με διαρκείς εναλλαγές διάθεσης, φαίνεται άστατος, αν και έχει εξαιρετική ικανότητα προσαρμογής. Ανήσυχος, έχει οράματα, αλλά και είναι έτοιμος για κάτι νέο διαρκώς.

6

+Καλλιτεχνικός, υπερβολικά υπεύθυνος, διαθέσιμος, κοινωνικός, ισορροπημένος, συμπαθής, ανθρωπιστής, αγαπά το σπίτι, την υπηρεσία σε άλλους.

-επίμονος, στενοκέφαλος, θέλει να ελέγχει φίλους και οικογένεια, εγωιστής, υποκύπτει στην κολακεία, ιδιότροπος στην λεπτομέρεια.

Παραδειγματικός πολίτης, με τους κανόνες και τα ήθη, αντιπαθεί την αγένεια και την φασαρία. Αλτρουιστής, έτοιμος να παλέψει και να ευεργετήσει. Προστατευτικός.

7

+εσωστρεφής, φιλόξενος, πρωτότυπος, με φαντασία, με αγάπη στον εσωτερισμό, στη θρησκεία, στην πνευματικότητα, στις μελέτες, διπλωμάτης.

-επίμονος, αφηρημένος, καχύποπτος, σαρκαστικός, μοναχικός, άκαμπτος, αποσυρμένος από τα επίγεια.

Εσωστρεφής και δεκτικός, αλλά με βάθος σκέψης, είναι ο μυστικιστής ή ο φιλόσοφος. Επιφυλακτικός, γίνεται εξαιρετικός σύμβουλος και είναι εχέμυθος.

 8
+ικανότητα στην πολιτική, θεληματικός, εργατικός, ικανός να πετύχει, δυναμικός, εγωιστής, θαρραλέος, γενναιόδωρος, εμπορικός νους, με αγάπη για τον πλούτο.
-αγάπη για την ύλη, την άνεση, την εξωτερική εικόνα, έλλειψη ανθρωπιστικών ιδεωδών, πιεστικός, ανυπόμονος.
Δεν είναι απερίσκεπτος, αλλά δυναμικός, δραστήριος και φιλόδοξος, Θέλει ανεξαρτησία και ευχέρεια κίνησης για να πετύχει και χρειάζεται ηθικές αξίες για να ολοκληρωθεί.
 9
+ευαίσθητος και φιλικός, με πρωτοβουλία, υψηλά ιδανικά, τάση για μυστικισμό, κοινωνική συνείδηση, ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα.
-κτητικός, κακοδιάθετος, αμελής στα οικονομικά, επιζητά την προσοχή των άλλων.
Κήρυκας μεγάλων αιτημάτων, ευαίσθητος στα μεγάλα προβλήματα, έλκεται από ανθρωπιστικά προγράμματα και μεγάλες προοπτικές.


Οι αριθμοί 11 και 22 ονομάζονται «μείζονες» και περιγράφουν ξεχωριστές προσωπικότητες.

 11 (ή 2)

Έμφαση στην πνευματικότητα, αλλά μπορεί αυτό να έχει και θετική και αρνητική επίδραση τελικά. Δεν συνδέεται εύκολα με άλλους και έχει οραματισμούς που σπάνια εκτιμά το περιβάλλον. Περίεργος, αγαπά την έρευνα, τα μυστήρια, την ανάλυση και τα αινίγματα. Είναι ο άνθρωπος που θέλει να αποκαλύπτει και να ανακαλύπτει.

 22 (ή 4)

Ικανότητα για ξεχωριστά σχέδια, αλλά μπορεί να εφαρμοστούν για θετική ή αρνητική χρήση. Πρόκειται για την προσωπικότητα που μπορεί να βιώσει την ολική συγκίνηση, σε στενή επαφή δεν δίνει χαρά, αλλά σε ένα ευρύτερο χώρο συγκινεί και προσφέρει ιδέες, έμπνευση και καθοδηγεί άλλους. Στην μη υγιή μορφή, μπορεί όμως να φέρει το χάος!
  Οι κλασσικοί αριθμολόγοι δεν δέχονται το 11 και το 22, αλλά οι σύγχρονοι τα συμπεριλαμβάνουν στην έρευνά τους.