Πληροφορίες

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Το Φασκόμηλο


Το  Φασκόμηλο

είναι ένα βότανο που είναι γνωστό για τις ιαματικές του ιδιότητες και τα φάρμακα. Οι άνθρωποι έχουν κάψει το φασκόμηλο από τα αρχαία χρόνια για να καθαρίσει και να καθαρίσει τα σπίτια και τα αντικείμενα. Οι υποστηρικτές της καύσης φασκόμηλο, επίσης γνωστή ως μουτζούρες, πιστεύουν ότι ο καπνός φασκόμηλο είναι ένας τρόπος για να ευλογήσει το σπίτι σας και να διαλύσει την αρνητική ενέργεια της και επιρροές. Μπορεί να θέλετε να κάψετε φασκόμηλο για να καθαρίσει και να καθαρίσει το τρέχον σπίτι σας ή μια νέα κατοικία πριν από τη μετακίνηση μέσα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:  
Η επιστήμη έχει ανακαλύψει ότι οι θεραπευτικές ιδιότητες σε φασκόμηλο προέρχονται από αντιβιοτικά παράγοντες που έχουν εντοπιστεί. Μερικοί άνθρωποι βράσει φασκόμηλο και να πιει το νερό ως ένα τσάι. Πολλοί έχουν βρει ανακούφιση στον καπνό για την κυκλοφοριακή συμφόρηση κόλπων και τον πόνο, ακόμη και για τις ημικρανίες. Για το σκοπό αυτό, να διακόψει ένα μόνο φύλλο, και να αναπνέουν τον καπνό από τη μύτη σας.
ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:  
Αν σας ενέργεια είναι χαμηλή, ή αισθάνεστε κατάθλιψη και από τα είδη, ή εάν έχουν γύρω τους αρνητικούς ανθρώπους σε μια αρνητική κατάσταση, προσπαθήστε να καθαρίζει όλο το ενεργειακό σας πεδίο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι με μια ευρεία, ισχυρή φτερό, ή μια ομάδα φτερών σε έναν ανεμιστήρα. Μήπως κάποιος σαρώσει τον καπνό ολόκληρη την περίγραμμα του σώματος, μπροστά και πίσω σου, το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Μην ξεχάσετε την κορυφή του κεφαλιού σας και στο κάτω μέρος των ποδιών σας. Αν δεν έχετε κάποιον να κάνει αυτό για σας, περάστε το πακέτο φασκόμηλο γύρω από το δικό σας σώμα που καλύπτει έκταση όσο μπορείτε. Αναπνεύστε βαθιά και ήρεμα, ενώ κάνει αυτό, και θα παρατηρήσετε την διαφορά αμέσως.

Πριν πάτε για ύπνο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το φασκόμηλο για να καθαρίσει μακριά τη σωματική και συναισθηματική βρωμιά και το άγχος της ημέρας. Για έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο, να διακόψει ένα μόνο φύλλο, και να κάψετε το προσεκτικά σε ασφαλές δοχείο σας. Να είστε βέβαιος ότι δεν υπάρχει χαρτί, ή σε οτιδήποτε μπορεί να πιάσει φωτιά. Θυμηθείτε να φυσήξει τη φλόγα από τη μία. Δεν θέλετε τη φωτιά ...... θέλετε τον καπνό. :)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:
Αν είστε σε μια ομάδα, όπου αυτή θα πρέπει να εκτιμηθεί και εξέφρασε την ικανοποίησή του, πρόκειται για μια εξαιρετική πρακτική. Πρώτα απ 'όλα, χρησιμοποιούν όλο το πακέτο για να καθαρίσει το δωμάτιο, ή την περιοχή όπου θα είστε. Να είστε προσεκτικοί εγκατάλειψης hot χοβόλεις αν είσαι μέσα, δεδομένου ότι θα κάψει ένα χαλί. Ξεκινήστε από το πίσω μέρος της αίθουσας, περπατήστε κατά μήκος κάθε τοίχου φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορείτε, και στη συνέχεια, σταυρώστε το κέντρο του δωματίου να αφήσει την αύξηση του καπνού το δικό της ρυθμό. Καθώς περπατάτε, ρωτήστε ότι μόνο θετική ενέργεια να είναι παρόντες, και ότι η ομάδα να είναι ευλογημένος με τις εμπειρίες τους για την υψηλότερη και καλύτερη καλό. Στη συνέχεια, κάθε πρόσωπο που καθαρίζει, καθώς εισέρχονται στην αίθουσα, όπως περιγράφεται παραπάνω στο προσωπικής κάθαρσης. Ρωτήστε ότι αυτές θα είναι ειρηνική, και ευλογημένο με τη θετική αντίληψη και τη μάθηση.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ :  
Για να καθαρίσει και να ευλογήσει το σπίτι ή το διαμέρισμά σας, χρησιμοποιήστε και πάλι ολόκληρο το πακέτο στο φως. Ανοίξτε την πόρτα σας. Πηγαίνετε στο πίσω μέρος του σπιτιού, και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου, όπως μπορείτε να φτάσετε. Να είστε βέβαιος να κρατήσει το πακέτο τόσο υψηλές όσο μπορείτε. Μην ξεχάσετε τις γωνίες των δωματίων. Εργασία από το πίσω μέρος προς την ανοιχτή πόρτα στο μπροστινό μέρος. Πηγαίνετε σε κάθε δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων μπάνια, ντουλάπες, βοηθητικοί χώροι, κουζίνα ... παντού. Όταν φτάσουμε στην μπροστινή πόρτα, ας πούμε "Τίποτα δεν είναι εδώ για τον μεγαλύτερο και καλύτερο αγαθό σ 'αυτούς που ζουν εδώ, να φύγει. Δεν ήθελε, και δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Το σπίτι έχει καθαριστεί και ευλογημένος." Στη συνέχεια τα πόδια από την πόρτα, κλείστε το, φασκόμηλο και γύρω από την πόρτα και κάσα της πόρτας. Αφήστε το πακέτο έξω από την ίδια σβήνω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει στο χώμα, ή σε κάτι που δεν θα καεί.

Πηγή-www.meyna.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου