Πληροφορίες

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

τo καρπούζι


τo καρπούζι 


Γνωρίζατε ότι προέρχονται από την Αφρική, τα καρπούζια καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά στην Αίγυπτο, όπου διαθήκες τους στην κληρονομιά καταγράφηκαν στα ιερογλυφικά ζωγραφισμένα στους τοίχους κτιρίων. Ο καρπός έγινε είναι αυτό το ζήτημα που τέθηκε από τους τάφους των βασιλέων πολλές αιγυπτιακές. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το καρπούζι έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο σε αυτή τη χώρα, και στη συνέχεια σε χώρες της Μεσογείου, δεδομένου ότι το νερό ήταν συχνά στο σύντομο ανεφοδιασμό σε αυτούς τους τομείς, και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εξαρτάται από το καρπούζι για τη δίψα-βαφής ιδιότητές του.

* Ισχυρά αντιοξειδωτικά
* Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας (πηγή βιταμίνης Β6, Β1, μαγνήσιο, και κάλιο)
* Οι σπόροι είναι εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης (μείγμα κατά τη λήψη χυμούς / smoothies)

Το καρπούζι είναι βασικά πολύ τον καθαρισμό, alkalinizing, διουρητικό και μεταλλικά στοιχεία. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην προώθηση της κατάργησης του εντέρου, διατηρώντας το σώμα απαλλαγμένο από τοξικά απόβλητα.

Χυμός του είναι εύπεπτο και απορροφάται πλήρως για όλα τα μέταλλα, παρέχοντας τόσο αναγκαία θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό.

Η επίδραση alkalinizing διατηρεί την ισορροπία αλκαλικού οξέος στο σώμα, εξουδετερώνοντας την τοξική κατάσταση του σώματος που οφείλεται σε υπερβολική πρόσληψη οξέος-που αποτελούν τρόφιμα.

Αντλώντας από την πλούσια αντιοξειδωτική και βήτα-καροτίνη, οι επιπτώσεις στην υγεία του χυμού καρπουζιού είναι τεράστιες.

Άσθμα: Το ισχυρό αντιοξειδωτικό στο καρπούζι μειώνει τα τοξικά θέματα στο σώμα, που με τη σειρά του μειώνει τις κρίσεις άσθματος.

Αρθρίτιδα: Η πλούσια περιεκτικότητα σε β-καροτίνη και βιταμίνη C σε αυτό το μεγάλο φρούτα κάνουν θαύματα στην απόσβεση φλεγμονή που συμβάλλει στους όρους όπως η οστεοαρθρίτιδα ή ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Προβλήματα της ουροδόχου κύστης: καθαρισμός και το φυσικό διουρητικό αποτέλεσμα είναι εντελώς επούλωση των νεφρών και της ουροδόχου κύστης προβλήματα

Χοληστερόλη: ο χυμός καρπούζι είναι υγιεινό για την πρόληψη της χοληστερόλης από την απόφραξη των αρτηριών και μπορεί να αυξήσει την HDL, η καλή χοληστερόλη, μειώνοντας τους κινδύνους των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Δυσκοιλιότητα: Πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι χυμό καρπουζιού. Είναι πολύ αποτελεσματική στην υποβοήθηση την εξάλειψη των αποβλήτων. Καταναλώνοντας πολλά αυτό το κόκκινο χυμό θα κάνει πολύ καλό.

Κατακράτηση υγρών: διουρητική δράση της βοηθά στην εξάλειψη περίσσεια υγρών από το σώμα, μειώνοντας την κατακράτηση νερού, ιδιαίτερα για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του μηνιαίου κύκλου τους έμμηνο ρύση και σε έγκυες γυναίκες.

Καρδιακή προσβολή: Ο συνδυασμός του φολικού οξέος και των άλλων απαραίτητων βιταμινών σε αυτό το φρούτο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση των κινδύνων των καρδιακών προσβολών, εγκεφαλικών επεισοδίων και καρκίνου του παχέος εντέρου.

Φαγούρα: Όπως χυμό καρπούζι καθαρίζει το σώμα από τοξικά απόβλητα, μειώνει επίσης πολύ φαγούρα που προκύπτουν από την τοξικότητα της οξέωσης.

Καρκίνος του προστάτη: Το λυκοπένιο (από κόκκινα καρπούζια) έχει ερευνηθεί εκτενώς για την αντιοξειδωτική και την πρόληψη του καρκίνου-ιδιότητες. Έχει αναφερθεί να είναι ιδιαίτερα προστατευτική κατά του καρκίνου του προστάτη.

Blemish του δέρματος: Χρησιμοποιήστε το καρπούζι εξωτερικά εφαρμόζοντας ένα μικρό κομμάτι γενναιόδωρα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για δέκα λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, που ακολουθείται από μια βουτιά του κρύου νερού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου