Πληροφορίες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Δωματίου Ουράνιο Τόξο».


Καλή εβδομάδα σε όλους σας!

Η Δήμητρα μας έστειλε την επικοινωνία του Ιουλίου 2004 και ήρθε και συμπλήρωσε τέλεια την επικοινωνία του Φεβρουαρίου 2011. Ετοιμαζόμουν να στείλω το newsletter όταν και ο Γιώργος μου έστειλε και την δική του, νέα επικοινωνία από τον Κρύων. Οπότε έχουμε αρκετό υλικό να διαβάσουμε, να εμπνευστούμε και να εν-δυναμωθούμε!
Φεβρουάριος 2011 | Μαγνητικό μαστίγιο - Το μαστίγιο της μαγνητόσφαιρας
KΡΥΩΝ - Ιανουάριος 2011 | Το 2011 και Πέρα
Ιούλιος 2004 | Τρία Κλειδιά - Πρόσβαση στην Νέα Ενέργεια
Προκειμένου να στείλω γρήγορα το newsletter με τις νέες μεταφράσεις, δεν πρόλαβα να διαβάσω την νέα επικοινωνία του Κρύων για να την προλογήσω, οπότε απλά θα αναφέρω τα σχόλια του Λη Κάρολ: "Μια επικοινωνία για το πώς βλέπει ο Κρύων τα δυναμικά του μέλλοντος, για το 2011 και πέρα. Καθώς διαβάζετε κάποια σχόλια, προσέξτε την ημερομηνία που δόθηκε, όπου δεν είχαν ακόμη εκδηλωθεί τα γεγονότα του Φεβρουαρίου (στην Αφρική). Επίσης δίνεται η παραβολή του «Δωματίου Ουράνιο Τόξο». Δίνονται αντιφατικές προβλέψεις εδώ, όπως και πράγματα που θα περιγελάσει η επιστήμη…    
..για λίγο."
Η επικοινωνία του γκρουπ, Φεβρουάριος 2011, συμπλήρωσε τέλεια την επικοινωνία του Ιουλίου 2004 καθώς η συγχρονικότητα των δύο αυτών μηνυμάτων είναι εκπληκτική. Στο παλαιότερο χρονικά μήνυμα, το γκρουπ λέει πως υπάρχει μία κρίσιμη μάζα που πρέπει να επιτευχθεί και στο νεότερο λέει πως η κρίσιμη μάζα έχει επιτευχθεί. Και τα δύο μηνύματα μιλάνε για υλοποίηση και το πώς μπορούμε να βρούμε το πάθος μας και να το κάνουμε πραγματικότητα. Το παλαιότερο μήνυμα το γκρουπ μας δίνει 3 βήματα για το πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε το πάθος μας και το νεότερο μήνυμα λέει πως, ΟΚ, υλοποιήσαμε το πάθος μας, τώρα καλούμαστε να το αναβαθμίσουμε... και εξηγεί τη διαδικασία. Έχω εμπιστοσύνη στη σειρά μετάφρασης των επικοινωνιών γιατί έχω δει κάθε μα κάθε φορά, πως ακόμη και οι παλαιότερες μεταφράσεις έρχονται ακριβώς στην ώρα τους. Δεν υπάρχει παλαιό και νέο μήνυμα. Να θυμάστε πως ο καθένας μας έχει διαφορετικούς ρυθμούς εξέλιξης και κάθε επικοινωνία, όσο παλαιότερα χρονικά κι αν είναι, είναι πάντοτε ένα νέο φαναράκι στο δρόμο μας. Και σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μου στο ότι όλα μα όλα τα μηνύματα μας βοηθούν να μετακινούμε την κάμερα της οπτικής μας και να βλέπουμε τα πάντα διαφορετικά. Στο μήνυμα του Φεβρουαρίου, μεταξύ άλλων, το γκρουπ υπογραμμίζει αυτό ακριβώς το σημείο: μέχρι στιγμής "κλειδώναμε" την κάμερά μας σε ένα συγκεκριμένο σημείο οπτικής. Τώρα μπορούμε να επέμβουμε στο τί ακριβώς επιλέγουμε να δούμε και να λαμβάνουμε την καλύτερη λήψη, ακόμη κι όταν ένα γεγονός κρύβεται από εμάς τόσο καλά.
Υλοποίηση λοιπόν. Πώς υλοποιούμε την πραγματικότητά μας εδώ στη Γη; Η αρχή του νήματος είναι η ίδια κάθε φορά: βρείτε το πάθος σας. Και το πάθος σας είναι εκείνο που, όταν φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σε αυτό, κάνει την καρδιά σας να φτερουγίζει και να λέει... "ω, θέλω τόσο πολύ να κάνω αυτό!" Μη σκέφτεστε αν αυτό το πάθος θα σας δώσει χρήματα ή όχι. Μη το θέτετε ως προϋπόθεση για να το υλοποιήσετε. Μη λέτε "μου αρέσει αυτό αλλά κάτσε να δω αν θα βγάλω και χρήματα από αυτό, αν θα με ζήσει"... και παίρνετε έπειτα χαρτί και μολύβι και υπολογίζετε. Σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει περίπτωση μια τέτοια λογική να υλοποιήσει. Γιατί; Γιατί η εμπιστοσύνη στο Πνεύμα είναι εκείνη που θα κάνει την υπέρβαση, ακριβώς επειδή είπατε στον εαυτό σας... "Εγώ θα το κάνω και έχω εμπιστοσύνη πως όλες μου οι ανάγκες θα καλυφθούν μια χαρά! Και όλα όσα χρειαστώ θα τα βρω στο δρόμο μου". Και οι υπερβάσεις μέσω της εμπιστοσύνης είναι εκείνες που ανεβάζουν τη συλλογική δόνηση της Γης και έχουμε φτάσει στο σημείο που φτάσαμε ως τώρα. Γιατί πιστέψαμε σε κάτι αόρατο και το υλοποιήσαμε ακριβώς επειδή φανταστήκαμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτό.
Ας μιλήσουμε λίγο για την εργασία, για τη δουλειά που έχει ο καθένας. Λόγω οικονομικής κρίσης πολλοί άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους ή αναγκάζονται να κάνουν συμβιβασμούς στην υπάρχουσα για να μη χάσουν τη ροή χρήματος, έστω και την περιορισμένη. Θα σας δώσω μιαν άλλη οπτική σε αυτό το θέμα. Είχατε ως τώρα μια δουλειά που σας εξυπηρετούσε μια χαρά και τώρα δεν την έχετε ή βλέπετε πως θα τη χάσετε. Γιατί συμβαίνει αυτό; Λόγω της οικονομικής κρίσης; Όχι, η οικονομική κρίση είναι η αφορμή που ενεργοποίησε μια σειρά γεγονότων για αναβάθμιση. Ακριβώς αυτό, ενεργοποίησε αναβάθμιση. Όσο περισσότερο εξελισσόμαστε, τόσο τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας δονητικά εξελιγμένος άνθρωπος να μπορέσει να κρατήσει συνθήκες που τον εξυπηρετούσαν όπως όταν βρισκόταν ένα και δύο βήματα πίσω, όσο καλά κι αν είναι αυτές οι συνθήκες. Και γιατί αυτό; Γιατί η ύλη ακολουθεί πάντοτε το Πνεύμα! Όταν αλλάζετε το Πνεύμα που είσαστε εσείς οι ίδιοι, αλλάζετε και την ύλη, αναπόφευκτα. Και ξαφνικά βλέπετε αλλαγές στη ζωή σας. Φίλοι με τους οποίους κάνατε παρέα έχετε αρχίσει να απομακρύνεστε χωρίς λόγο, να μην αισθάνεστε πλέον άνετα στη σχέση που έχετε και φυσικά να βλέπετε πως συμβαίνουν πράγματα στη δουλειά σας που τελικά θα σημάνουν την απόλυσή σας ή να φύγετε οικειοθελώς από εκεί. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί αλλάζετε δονητικά ως άνθρωποι και η ύλη ακολουθεί πάντοτε μα πάντοτε το Πνεύμα που εξελίσσεται. Πώς μπορείτε να φέρετε σιγά σιγά περισσότερο φως της Εστίας μέσα σας χωρίς να υπάρξουν αλλαγές στην ύλη; Δεν υπάρχει περίπτωση να εξελίσσεστε χωρίς να συμβαίνουν αλλαγές στην ύλη, “εξέλιξη” και “αλλαγή” είναι άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες.
Γνωρίζω πως η ανθρώπινη αντίδραση είναι ο φόβος. Η κάθε αλλαγή φέρνει φόβο και μια τάση να γαντζωνόμαστε σε ό,τι μας είναι οικείο και γνώριμο κι ας είναι παλαιότερο. Φίλοι και άνθρωποι που μας αγαπάνε μας συμβουλεύουν πως είναι ρίσκο και να μείνουμε στα σίγουρα. Φυσικά έχουμε πάντοτε την ελεύθερη βούληση να σταματήσουμε και να πούμε: "Δεν μπορώ άλλο, θέλω να παραμείνω εδώ που είμαι". Αλλά πιστέψτε με, όταν το Πνεύμα μέσα σας γνωρίζει πως μπορείτε να υλοποιήσετε τη ζωή των ονείρων σας και είσαστε μια ανάσα μακριά, πάντα θα νιώθετε σα να αφήνετε κάτι πίσω. Κάτι ημιτελές. Από τη στιγμή που διώξαμε τον ύπνο από τα μάτια μας πώς μπορούμε να πούμε πως θέλουμε να κοιμηθούμε πάλι; Για όλο αυτό έχω να πω τούτο: δεν υπάρχει περίπτωση ο Ανώτερος Εαυτός μας να πραγματοποιήσει αλλαγές χωρίς να είμαστε εξ' ολοκλήρου έτοιμοι να τις δεχτούμε και να τις υλοποιήσουμε. Σε καμία των περιπτώσεων, καμία πρόκληση δε συμβαίνει χωρίς να μπορούμε να τη σηκώσουμε. Έτσι, όταν βλέπετε να χάνετε τη δουλειά σας, ζητήστε καθοδήγηση και πείτε: "Ανώτερέ μου Εαυτέ, βοήθησέ με να κάνω το επόμενο βήμα. Είμαι έτοιμος-η για αλλαγές". Αν δεν γνωρίζετε το πάθος σας, ζητήστε να σας φανερωθεί. Ξεχάστε το μεγάλο χρονικό διάστημα που παλαιότερα υπήρχε μέχρι να μας φανερωθούν πράγματα. Πλέον, οτιδήποτε ζητήσουμε γίνεται κιόλας μέσα στην επόμενη ώρα. Σας διαβεβαιώνω αγαπητοί συν-οδοιπόροι πως δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσετε κάτι ή να ζητήσετε να σας δείξουν κάτι χωρίς ο Ανώτερός σας Εαυτός να μην ανταποκριθεί αμέσως και μάλιστα με τρόπο που σίγουρα θα σας γίνει αντιληπτός.
Έχετε εμπιστοσύνη στο Πνεύμα και ακολουθείστε τις αλλαγές που βλέπετε. Μη φοβάστε. Συνεργαστείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας γιατί έτσι φέρνετε τον Ουρανό στη Γη. Δώστε άδεια στον Ανώτερο Εαυτό σας να σας δείχνει με σημάδια αν κάτι δεν είναι για το ανώτερο καλό σας και πιστέψτε με, θα σας δείξει και θα αντιληφθείτε. Να ζητάτε όλη την ώρα σημάδια για το αν η τάδε απόφαση θα σας φέρει πιο κοντά στο πάθος σας ή αν η τάδε σχέση είναι καλή για εσάς. Όλη αυτή η ιστορία που έχει σκάσει στη χώρα μας είναι επειδή η Ελλάδα θα παίξει ένα σπουδαίο ρόλο στην ανύψωση της δόνησης του πλανήτη και η παλιά ενέργεια καθαρίζεται. Δεν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότεροι στρέφονται σε μεταφυσικές ή πνευματικές αναζητήσεις. Να θυμάστε όμως πως η Ελλάδα είναι ένας από τους τρόπους και πως υπάρχουν πολλοί τρόποι ολόγυρα στον πλανήτη. Είναι σαν αυτό που λέει το γκρουπ "είσαι θεός αλλά δεν είσαι ο μόνος θεός".
Αν τα έχετε δει όλα, αν έχετε χτυπήσει κόκκινο στη ζωή σας και αν βλέπετε πως τα χάνετε όλα, υποδεχτείτε αυτές τις αλλαγές. Να θυμάστε πως ακόμη και στη μέση του χάους, ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε τί να κάνετε μετά, ο Ανώτερος Εαυτός και όλα τα παιδιά εκεί πάνω θα σας δείξουν αμέσως τί να κάνετε. Αρκεί να το ζητήσετε. Σε καμία περίπτωση ο Ανώτερος Εαυτός δεν είναι υπεράνω της ανθρώπινης βούλησης. Είχαμε ασυνείδητα βοήθεια όσο καιρό κοιμόμαστε. Τώρα που ξυπνήσαμε και διώξαμε αυτόν τον ύπνο από τα μάτια μας, ανακτάμε τη δύναμή μας (espavo). Θα σας δώσω ένα παράδειγμα από την ιστορία. Ο Μωυσής στην έρημο, ζήτησε από το Θεό να τραφούν όλοι (ζήτησε και για λογαριασμό άλλων που ίσως δεν είχαν και τόση πίστη πως θα τα κατάφερναν) και έβρεξε "μάννα". Αν επαναλαμβανόταν η ιστορία τώρα, το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν να οραματιστούμε (ο καθένας για τον εαυτό του) πως είχαμε ήδη χορτάσει, θα συνεχίζαμε όμως να προσπαθούμε και να περπατάμε και στην επόμενη στροφή του αμμόλοφου θα βλέπαμε μια καφετέρια και μάλιστα θα είχαν και προσφορά εκείνη την ημέρα δωρεάν αναψυκτικά και κέικ για όλους τους πελάτες που θα έρχονταν από τις 10,00 ως τις 10,30. Και μαντέψτε! Εμείς θα φτάναμε 10,15!
Τόσο φροντισμένα είναι όλα... αρκεί να το ζητήσουμε. Μην ξεχνάτε πως έχουμε βοήθεια από τα παιδιά εκεί πάνω. Απλά να θυμάστε πως πλέον, ο Ανώτερος Εαυτός μας δεν μπορεί να επέμβει αν δε το ζητήσουμε. Ζητήστε λοιπόν και δημιουργείστε θαύματα! Και έπειτα, μοιραστείτε τα με όλους γύρω σας για να μεταλαμπαδεύσετε ελπίδα. Ξεκολλήστε από τη λάσπη και εμπνεύστε κι άλλους να το κάνουν.
Θέστε έναν στόχο που θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίζει. Ένα καινούριο μαγαζί, μια νέα δουλειά, οραματιστείτε να είσαστε γραμματέας σε μια επιχείρηση. Μην οραματίζεστε τον τρόπο, π.χ. να οραματίζεστε πως κερδίσατε το λαχείο για να γίνει αυτό. Μην οραματίζεστε δηλαδή προϋποθέσεις. Αφήστε το Πνεύμα να σας κάνει εκπλήξεις στην ύλη. Όταν βρίσκουμε το πάθος μας, μοιάζει σα να δείχνουμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που το έχουμε ξεχωρίσει απ' όλα τα υπόλοιπα πάνω στο ράφι και τραβάμε από το χέρι τους γονείς μας και λέμε καθώς το δείχνουμε: "Αυτό θέλω!".
Οι γονείς είναι ο Ανώτερος Εαυτός μας. Αν νιώθετε φτερούγισμα στην ιδέα αυτής της υλοποίησης, τότε σημαίνει πως είναι προορισμένο να το υλοποιήσετε. Δε νοιάζεστε πού θα βρουν τα χρήματα οι γονείς σας για να σας το αγοράσουν. Εσείς όμως το ζητήσατε για δώρο Χριστουγέννων και ήδη οραματίζεστε τον εαυτό σας να παίζει με αυτό το παιχνίδι. Μη προβληματίζεστε πού θα βρείτε χρήματα για να υλοποιηθεί αυτό και εκείνο. Οραματιστείτε το αποτέλεσμα και σας διαβεβαιώνω πως θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, βρίσκοντας όλα όσα χρειάζεστε για να το υλοποιήσετε. Έτσι πάντα μα πάντα γίνεται, εγγυημένο αποτέλεσμα..!

Κι έτσι είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου