Πληροφορίες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Native American Σαμανισμός


Native American Σαμανισμός


Ο Σαμανισμός είναι ένα σύστημα για την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική θεραπεία και για την εξερεύνηση, την ανακάλυψη και συγκέντρωση γνώσεων σχετικά με τη μη-υλικό κόσμο και καταστάσεις του πνεύματος. Οι ανθρωπολόγοι έχουν εντοπίσει shamanistic πρακτικές φυλετικών πολιτισμών, αρχαίου και σύγχρονου, σε όλο τον κόσμο. Σαμανισμός είναι μια "τεχνική της έκστασης» (Mircea Eliade), στην οποία το πνεύμα του σαμάνου φεύγει από το σώμα και ταξιδεύει για να επικοινωνήσει με τους βοηθούς ποτά και άλλα όντα με σκοπό την απόκτηση γνώσης, τη δύναμη, ή την επούλωση. Ωστόσο, ο σαμάνος συνήθως διατηρεί τον έλεγχο του ή το σώμα της. Σε πολλούς πολιτισμούς, ένας σαμάνος ή επιλέγεται ονομάζεται, μερικές φορές με τη θεραπεία του ή τον εαυτό της από μια σοβαρή ασθένεια.

Shamanic το οποίο ταξίδευε είναι μια αλλαγμένη κατάσταση της συνείδησης, όπου θα μπείτε σε ένα χώρο που ονομάζεται «μη συνήθη πραγματικότητα." Με ταξιδεύει, μπορείτε να συγκεντρώσει τη γνώση και την εκτέλεση θεραπεία με τρόπους που δεν είναι προσβάσιμες σε τακτική ξυπνώντας πραγματικότητα.

Shamanic θεραπεία είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα άτομο ταξίδια για λογαριασμό άλλου, και φέρνει πίσω τις πληροφορίες ή οδηγίες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει ψυχική / συναισθηματική / πνευματική θεραπεία σε άλλο πρόσωπο.

Πώς σαμανισμός δουλειά;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι σε shamanic το οποίο ταξίδευε, το πνεύμα φεύγει από το σώμα, και σε shamanic θεραπεία, ένα πρόσωπο που θεραπεύεται με βοηθούς πνεύμα. Άλλοι πιστεύουν ότι shamanic το οποίο ταξίδευε επιτρέπει την πρόσβαση στα δικά διαίσθηση ενός ατόμου, το οποίο μπορεί με άλλο τρόπο να πνιγεί από τη φλυαρία της καθημερινής σκέψης, ή με το άγχος? Και ότι shamanic θεραπεία είναι ένας τρόπος εμπλοκής υποσυνείδητες επιθυμίες ενός ατόμου για την επούλωση. Νομίζω ότι για όσο διάστημα λειτουργεί (πράγμα που συμβαίνει, για πολλούς ανθρώπους), δεν το κάνει πολύ σημασία ποιο τρόπο θα το εξηγήσω. Χρησιμοποιήστε τον τρόπο που είναι πιο άνετο για σας.

Η shamanic για την υγεία.

Στο σύστημα του σαμανισμού που έχω εργαστεί με, υπάρχουν τέσσερις πτυχές στην ψυχική / συναισθηματική / πνευματική υγεία. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα με οποιαδήποτε από αυτές τις πτυχές αποτύχει, σαμανικές τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση δύναμη. Σημειώστε ότι shamanic θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει φυσικά ή psychologicalillness, αλλά αυτό μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον κέρδος ψυχική ενέργεια που θα επιτρέψει σε κάποιον να χειριστεί καλύτερα την ασθένεια. Shamanic επούλωση επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, όχι ως υποκατάστατο για αυτούς.

1. Σύνδεση με ένα ζώο δύναμης

Ένα ζώο δύναμη που προστατεύει φυσικά και σας παρέχει συναισθηματική υποστήριξη, σοφία, και ζωτική ενέργεια. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ένα ζώο δύναμης είναι ένα ον πνεύμα που μένει μαζί σας, επειδή νοιάζεται για σένα και απολαμβάνει να είναι σε θέση να βιώνουν τη ζωή σε ένα φυσικό σώμα. Άλλοι σκέφτονται ένα ζώο δύναμη είναι ένα σύμβολο για την υποσυνείδητη σοφία του. σχεδόν ο καθένας έχει ένα ζώο εξουσία? ορισμένοι έχουν πολλά. (Ίσως είχατε ένα "αόρατο φίλο ζώων" ως παιδί ή έχουν πάντα γοητευμένος με ένα συγκεκριμένο είδος του ζώου. Αυτό το ζώο μπορεί να είναι ζώο σας δύναμη.) Ένα άτομο μπορεί, κατά τη διάρκεια της ζωής, χάνουν την επαφή με το ζώο δύναμης , χάνοντας έτσι την προστασία του ζώου, τη σοφία και την ενέργεια. Αν χάσετε την επαφή με ζώα δύναμη σας, μπορείτε να αισθανθείτε disspirited, μπορεί να αρρωστήσει εύκολα, ή μπορεί να είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα. Η shamanic θεραπευτική τεχνική της ανάκτησης ενέργειας ζώων μπορεί να αποκαταστήσει τη σύνδεση ενός ατόμου σε ένα ζώο δύναμης. Ένα άτομο μπορεί επίσης ταξίδι για να βρει το δικό του ζώο εξουσία. Για να διατηρηθεί μια σχέση με ζωική δύναμη σας, πάρτε το χρόνο να μάθουν για το ζώο σας, να μάθουν να αισθάνονται την παρουσία της, επικοινωνεί με αυτήν, και να τιμήσει με τον τρόπο αυτό τα πράγματα που απολαμβάνει.

2. Διατηρώντας την ουσία της ζωής ενός ατόμου

Η ζωή ουσία είναι η ενέργεια που κρατά πας, κρατά σας ενδιαφέρει στη ζωή, στη μάθηση, και στην πρόκληση. Ουσία ζωή σας κρατά υγιή και ικανοποιημένος και σας επιτρέπει να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Ωστόσο, σε τραυματικές καταστάσεις, είτε αυτές είναι σε εξέλιξη (όπως η κακοποίηση των παιδιών) ή ενικό (όπως ένα αυτόματο ατύχημα), ένα μέρος της ουσίας της ζωής ενός ατόμου μπορεί να αφήσει. Αυτό είναι φυσιολογικό: αυτό βοηθά κάποιον να αποφύγει την πλήρη συναισθηματική επίδραση του τραύματος. Συνήθως ουσία της ζωής επιστρέφει μόλις ο κίνδυνος σοκ και το τραύμα του είναι παρελθόν. Αλλά μερικές φορές ένα άτομο δεν μπορεί να επανασυνδεθεί με την ουσία της ζωής ZIR μετά από ένα τέτοιο γεγονός: μέρος της ουσίας της ζωής είναι "χαμένα". Ένα άτομο που έχει χάσει μέρος της ουσίας της ζωής ZIR μπορεί να αισθάνονται έλλειψη ενέργειας, κατάθλιψη, άρρωστος, untrusting. Το άτομο μπορεί να αισθάνεται μια «διαρροή ενέργειας," θα μπορούσε να γίνει εξαιρετικά συμμετέχουν σε πνευματικά θέματα εις βάρος της καθημερινότητας, μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα με το τραύμα, μπορεί να αισθάνονται κάτι λείπει.

Ένας θεραπευτής μπορεί να shamanic βρείτε και να ανακτήσετε ουσία της ζωής ενός ατόμου. Αυτή η θεραπευτική τεχνική ονομάζεται ανάκτηση ψυχής. Ένα πρόσωπο που επανασυνδέεται με την ουσία έχασαν τη ζωή βρίσκει συχνά ότι οι αλλαγές στη ζωή αργότερα.

3. Ελεύθερη ροή της συναισθηματικής και σωματικής ενέργειας

Υγείας απαιτεί μια ελεύθερη ροή της ενέργειας που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του ατόμου στον κόσμο. Αλλά η ενέργεια ενός ατόμου μπορεί να φράξει με διάφορους τρόπους.

Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα μέρη της ουσίας της ζωής τους, οι οποίοι ήταν άρρωστος, που έχουν χάσει τη σύνδεση με ένα ζώο εξουσία, ή που εκτίθενται τακτικά σε έντονη συναισθηματική φόρτιση είναι ευάλωτα σε παρεμβολές ή «ψυχική λοιμώξεις" που μπλοκάρουν τη σύνδεση ενός ατόμου με τον εαυτό ή στραγγίζει την ενέργεια ενός ατόμου. Μια εισβολή μπορεί να θεωρηθεί είτε ως μια ξένη ον ενέργειας που εγκαθίσταται σε ψυχικό σώμα ενός ατόμου (μια ψυχική μόλυνση), είτε ως ψυχική δομή (ένα συναισθηματικό τοίχο ή εμπόδιο) ότι ένα πρόσωπο που χτίστηκε για να κρατήσει zirself ασφαλές από τη ζημιά, αλλά τώρα που εμποδίζει μερικά από / έκφραση της ενέργειας του. Ένα άτομο με μια εισβολή θα μπορούσε να αισθάνονται στραγγισμένο ή κακή, θα μπορούσε να έχει πόνους και τους πόνους, μπορεί να έχουν εφιάλτες ή άλλα φόβους. Ένας θεραπευτής μπορεί να shamanic βρει και να αφαιρέσει τα εμπόδια και εισβολές σε ένα τελετουργικό που ονομάζεται επούλωση εξαγωγή.

4. Μια αίσθηση του σκοπού

Μια αίσθηση του σκοπού είναι απαραίτητη για την ευτυχία. Το πρόσωπο που αγαπά και νοιάζεται για τον κόσμο και τους συνανθρώπους, που θέλει να κάνει κάποιο μικρό μέρος του σύμπαντος μια καλύτερη θέση, έχει μια αίσθηση του σκοπού. Ένα άτομο μπορεί να βρει μια αίσθηση του σκοπού της ζωής με την αναζήτηση της γνώσης και την κατεύθυνση μέσα από σαμανικές διαδρομές, μαντείες, και τα τελετουργικά. Κάποιος μπορεί να το κάνει μόνος του, ή με μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με παρόμοιες αναζητήσεις. Ένας shamanic θεραπευτής ή σύμβουλος δεν μπορεί να βρει τον σκοπό ενός άλλου ατόμου, αλλά μπορεί να βοηθήσει έναν αναζητήσουν και να ερμηνεύουν τις πληροφορίες.

Native American Cont.

Πώς μπορώ να κάνω σαμανισμό;

Υπάρχουν δύο πλήκτρα για να κάνει σαμανισμός: Η επίτευξη της αλλαγμένη κατάσταση της συνείδησης που σας επιτρέπει την πρόσβαση σε μη συνήθη πραγματικότητα. Διατηρώντας ένα σκοπό ή πρόθεση για το ταξίδι σας. Η επίτευξη μια αλλαγμένη κατάσταση της συνείδησης Η κατάσταση της συνείδησης που σας επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε μη συνήθη πραγματικότητα είναι εκείνη κατά την οποία η εγρήγορση το μυαλό είναι έξαλλος ή συντονισμένοι έξω. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό: επαναλαμβανόμενη κίνηση ή ήχο, ύπνωση, θερμότητα, αισθητηριακές deprivcation, ψυχοτρόπα φάρμακα, διατηρώντας μια συγκεκριμένη στάση, διαυγή όνειρα. Η μέθοδος που χρησιμοποιείτε πιο συχνά είναι επαναλαμβανόμενο ήχο, με τη μορφή μιας σταθερής τυμπανισμός.

Η διατήρηση ενός Σαμανισμός πρόθεση είναι πραγματικά ένα σύστημα θεραπείας ή την απόκτηση γνώσεων, και φαίνεται να δουλεύει καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό. Ταξιδεύοντας τείνει να λειτουργήσει καλύτερα αν είναι αναλαμβάνονται για λογαριασμό άλλου προσώπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, μπορεί κανείς να ταξιδέψει για λογαριασμό του, ειδικά εάν κάποιος έχει ένα συγκεκριμένο πρόθεση στο μυαλό. Ταξιδεύοντας μόνο για τους σκοπούς της «σπρώχνει γύρω στο μη συνήθη πραγματικότητα" δεν φαίνεται να λειτουργεί τόσο καλά για τους περισσότερους ανθρώπους. Ο καλύτερος τρόπος που έχω βρεθεί να διατηρήσει την πρόθεση είναι να γράψετε ή να έχετε κατά νου ένα συγκεκριμένο θέμα ή σκοπό, όπως ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Πώς να κάνω μια ερώτηση σε ένα ταξίδι

Για πολλούς ανθρώπους είναι σημαντικό να το ερώτημα λέξη ακριβώς. Αυτό βοηθά στη διατήρηση πρόθεσή σας. Χρησιμοποιήστε θετική γλώσσα. Κρατήστε το απλό ερώτημα. Ρωτήστε μόνο μία ερώτηση σε έναν χρόνο. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μια ερώτηση με τη μορφή μιας εικόνας. Αν και ταξίδια του καθενός είναι διαφορετικές, σε γενικές γραμμές έχω διαπιστώσει ότι το ζήτημα της μορφής "τι μπορώ να κάνω για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος;" θα λάβουν την πιο συγκεκριμένη και χρήσιμη απάντηση. Ζητώντας μια ερώτηση από το έντυπο "γιατί δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση;" μπορούν να παρέχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά δεν μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα. Αν δεν ξέρετε τι ερωτήσεις να ρωτήσω, μπορείτε να δοκιμάσετε να ταξιδεύει με το ερώτημα "Τι ερώτηση θα πρέπει να ρωτήσω;" ή "Δείξε μου κάτι που πρέπει να ξέρω αυτή τη στιγμή."

Ποιες είναι αυτές οι θεραπευτικές τεχνικές, ακριβώς;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε σαμανικές θεραπευτικές τεχνικές, γι 'αυτό θα παρέχει μόνο τις πιο βασικές περιγραφές. Θα σας συνιστούσαμε να κάνουν τη δική τους έρευνα και την εξερεύνηση σας με την ανάγνωση, λαμβάνοντας μαθήματα, μιλώντας με άλλους ανθρώπους που σαμανισμός πρακτική, και ταξιδεύει για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις τεχνικές.

Ισχύς ζώων ανάκτηση

Τα ταξίδια σαμάνος με σκοπό την εξεύρεση ενός ζώου δύναμη για τον πελάτη. Ο σαμάνος πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ό, τι αυτός ή αυτή βρίσκει ζώο είναι πραγματικά δύναμη του πελάτη - δεν πηγαίνουν επαναφέροντας ένα οποιοδήποτε ζώο! Ο σαμάνος φέρνει το ζώο πίσω στη συνήθη πραγματικότητα και δίνει στον πελάτη, ίσως να πνέει στο σώμα του πελάτη. Είναι λοιπόν ευθύνη του πελάτη να ταξιδέψει για να επικοινωνήσετε με το ζώο και να μάθετε πώς να δουλέψουμε καλύτερα με το ζώο.

Soul ανάκτηση

Ο σαμάνος εξασφαλίζει ότι ο πελάτης έχει ένα σύστημα υποστήριξης στη θέση του, επειδή ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις μπορεί να συνοδεύουν ή να ακολουθήσουν την ανάκτηση ψυχής. Συχνά, ο πελάτης καλείται να έχετε έναν φίλο ή δύο παρόντες. Ο σαμάνος κάνει ότι ο πελάτης είναι έτοιμος για την ανάκτηση ψυχής και είναι πρόθυμοι να του ή της αλλαγής της ζωής. Παρόμοια με την ανάκτηση ενέργειας ζώων, τα ταξίδια σαμάνος με την πρόθεση για την εξεύρεση χάσει ουσία της ζωής του πελάτη. Ο σαμάνος πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα εξαρτήματα που βρέθηκαν ψυχή είναι πρόθυμοι να επανέλθει στη συνήθη πραγματικότητα. Μερικές φορές αυτό απαιτεί συζήτηση, διαπραγμάτευση, ή θεραπεία. Όπως και με ανάκτηση ενέργειας ζώων, ο σαμάνος επιστρέφει με την ουσία της ζωής και τους δίνει στον πελάτη. Μια τελετή υποδοχής γίνεται. Τότε είναι ευθύνη του πελάτη να μάθετε τον καλύτερο τρόπο για να συνεργαστεί με την ανάκτηση ουσία της ζωής.

Εξαγωγή

Συχνά ένας σαμάνος θα συνεργαστεί με ένα σύστημα υποστήριξης πολλών άλλων σαμάνοι ή τυμπανιστές κατά την εκτέλεση ενός εξαγωγή. Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι ενέργειες εξάγονται μπορούν να εισέλθουν στο σώμα του σαμάνου αν ο σαμάνος δεν είναι καλά προστατευμένα, και ότι ο θόρυβος και φωνάζοντας θα οδηγήσει τις ενέργειες μακριά. Τα ταξίδια ή σαμάνος περνά το χέρι του / της πάνω από το σώμα του πελάτη για την ανίχνευση εισβολών. Οι εισβολές μπορεί να φαίνεται ότι το σαμάνο ως ξένα σώματα ή δυσάρεστα πλάσματα, ή μπορεί να είναι ζεστά ή κρύα σημεία στο σώμα του πελάτη. Ο σαμάνος, με του / βοηθοί πνεύμα της, καταργεί τις εισβολές. Συχνά οι εισβολές που (σε κοινές ή μη συνήθη πραγματικότητα) σε ένα κοντινό σώμα του νερού για να τους εξουδετερώσει.
Ο σαμάνος μπορεί να γεμίσει τότε το σώμα καθαρίζεται με θεραπευτικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου